有無人有睇street woman fighter (3)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
https://youtu.be/irfIDiT2qg4
Lachica今日演出
sgf入面佢地screen time都幾短 monika多野d講都好d 計埋計埋都可能有10分鐘 好似noze呢d唔多出聲嘅都唔知有冇3分鐘
有中字啦

節目重點人物
睇左集家師父
Gabee真係神編劇
得閒睇埋認哥
覺得李壽根同金希澈嗰part又冇乜野 特別係李壽根講完之後班女都即刻笑左出黎 唔通又話埋佢地幾個唔夠共情
btw後面個環節睇得出兩個忙內真係差小小
佢地freestyle好多重複動作 特別係noze 之前睇rs已經覺得
其實咁係正常定係舞種唔夠先會咁 唔係好識
師兄係咪跳開舞
痴線女人睇live都完全唔覺佢係I型人
好多跳編舞dancer其實都唔識freestyle
所以無咩儲落嘅招數
Dolla freestyle好過noze好多 同一隊嚟講
我見leejung幫咁多女團編過舞同埋睇過noze以前d編舞都冇咁單一
可能真係freestyle嗰陣記唔起d舞步
識聽歌 踩啱beat咪拎到出嚟用
Leejung個肩頭舞
久唔久睇battle都會出現
Noze 冇練開freestyle for battle
Leejung 都係 佢都係錄節目前搵monlip惡補
可以學monika咁 唔同時間 有幾個人格
之前花生同yeojin battle啲人話佢幸運觀眾上台笑死
睇最尾預告嗰度佢哋兩隊都爭b part
但係Amazon後尾都讓左比Clue C
如果b part係講緊第二首歌嘅話
兩隊最鍾意clue c locking金多恩
唔想佢foul
應該未有咁快foul佢地,佢兩隊啲實力又唔差同埋都未知點樣評分,斷估都係評審+YouTube views 同likes?
好想睇8隊領隊點樣教啲小妹妹?尤其係hook,由swf都淨係知aiki啲實力,隔離pizza面同金毛咩實力就唔知
計view
又認起Lachica同coca
諗*
第一輪應該停止咗?反正啲小妹妹都遮哂樣,當初又冇話有咩人,似係最公平公正啦
停咗啦
之前見啲人話最低view嗰隊估係coca
但係大家其實一睇個表演都睇得出邊隊打邊隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞