有無人有睇street woman fighter (3)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike

Honeyj排
由當初會SWF上MAMA就係一個局仲以為每一隊會有自己舞台,點知倒頭來係做伴舞睇死mama個出演費都唔會高得邊去
同歌手呢種合作表演 愈來愈唔想睇

又唔係出面接job 講明係做dancer
同李孝利呢d level合作都冇咩問題 最主要係佢stage management太核突
如果係孝利唱段歌 之後中間各個crew solo dance break 再8隊crew合體 最後比返孝利埋尾 好睇好多
剩係leader同孝利個台升起 其他crew member低左一級 成個畫面好諷刺

快啲用手榴彈炸mnet
升台嗰度真係冇眼睇
同咩人咩level合作我都覺得唔係個問題
編排到所有dancer都係配角咁款先係個問題
大家依家都淨係想睇dancer做主角
個編排就算只當李考利stage擺係MAMA 做壓軸舞台都好弱
雷聲大雨點小,浪費一手好牌
可能本來bts做壓軸,要隔離唔去佢地先變壓軸
咪就係個編排問題 唔係合作問題
https://youtu.be/ConppqdzLrY
分開表演跳完孝利隻舞
全體跳返演唱會隻舞 可能都無咁嬲
所以我一早咪係話呢種合作唔想再睇囉

可以組女團
遲到係賣點
依家反正都係悶,不如全員再跳hey mama算
靚女係任性少少
https://twitter.com/monimonikaaaaa/status/1469682857325244425?s=21
最初人人都以為fans service
原來係對lipj跳
呢度最尾好搞笑 佢地可能唔知做咩好 係台上面散步
aiki同noze一齊行左去另一邊同下面其他人跳hey mama

啱啱先睇到 mama官方
Noze仲bug過偷飲珍奶嗰張
次次都覺得佢地啲鞋 係simeez賣
佢地呢d官方攝記一分鐘成百上千張連拍 咁都可以執張咁嘅野po喺官方twitter 玩鳩noze
Gabee姐可以出道
李孝利可以退場先 可以放心交畀gabee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞