有無人有睇street woman fighter (3)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
咁樣睇感覺好過電視播
Mnet幾時放fancam出黎
咁岩BoA又係度
想睇 搵過plurpow的片黎睇好多都正
2隊一齊合作都正
Holybang見過有幾個plurpow果時都已經有跟honey j
想睇唔同team一齊玩一齊合作 唔係只係比賽同battle
Theqoo有post話原本節目悶到瞓係度睇
Lachica第二場一出嚟即刻改變晒氣氛
本身諗la chica同hook會跳d好hyper嘅歌
點知連hook都轉路線
得返la chica個表演氣氛上最dynamic同埋印象深刻
btw 佢地場表演嘅故事大綱係
一開始收到邀請參與呢場競爭(大家攞住邀請卡)
一路小心翼翼警惕其他人(外套包住自己)
之後決定打破mnet俾嘅劇本(撕爛張紙)
展現出自己隊crew真正嘅顏色
所有crew大團結happy ending yeah!
【熱帖】YGX Yeojin講述的街頭女戰士第一集里"Noze xi沒關係嗎?"的幕後故事
"第一集不是初次見面嘛,走下樓的時候PD就說'氣勢壓倒 氣勢壓倒',我的battle對象是noze,因為和noze關係很好所以當時還想'和noze battle?ok~' 這樣下去之後,因為noze當時是腳背有點受傷了,所以我當時問的是她的腳傷有沒有關係!是以'noze xi 腳背還好嗎?'這種感覺問的有沒有關係,結果突然… 不是問看了VCR受到衝擊的noze有沒有關係哈哈哈"
【N】街頭女戰士#honeyj將出演《我獨自生活》
27日,據綜藝界透露,HoneyJ現在正在拍攝MBC《我獨自生活》。
Honey J是hippop舞團Holy Bang的隊長,是在出演Mnet《街頭女戰士》後更加出名了的舞者。通過《我獨》公開單身生活的Honey J將以怎樣的魅力吸引觀眾,受到了期待和關注。Honey J的錄制部分將於11月中旬播出。
唔夠紅

琴晚已經拍緊我獨
Gabee感覺幾岩上rm
但竟然有Monika
H1好似同佢哋唔熟咁
有陣時見佢哋ig Story都係得佢哋4個 一係就h1自己坐埋一邊
我成嗰probation睇住佢地過
性格靜啲啫 佢vlog都好靜
佢地仲有隊叫jummamia用嚟出去做公演
不過武肺停咗活動
Lipj gabee上好笑過monika

11月9同16 仲有8隊talk show
宜家先見到有新post
有中字了
最新呢兩集都好快就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞