有無人有睇street woman fighter (3)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
連showterview都上埋
請夏應該下年先CB
開live講11月尾會出歌 信住先
重睇左頭兩集

Rozalin真係bitch到仆街啲眼神兇狠得黎勁唔尊重

Feel到lipj真嬲同對peanut完全係兩種態度
https://youtu.be/vGM2Ztalxvk
Rihey唱歌都好勁
Lipj 之後喺電台講咗話係真嬲
同埋rozalin應該人緣勁差 每次battle都冇人幫佢歡呼同peanut嗰場最明顯
最bitch係佢懶勁串yell個到

Gabee去咗rian直播打賞
Rian 開親live都講幾個鐘唔停 話癆嚟
今日啲人不停打賞 邊拒絕邊狂笑
表情管理唔到
最後佢簽名比d有打賞嘅人 搞到我都想打賞
但見佢係咁叫人唔好再打賞就算

好似最後拎晒打賞啲錢買咗200杯咖啡畀fans
不過啲錢要畀YouTube食咗30%先
唔知要唔要貼錢
係咪你黎?
我都想撚佢
一番到屋企即刻開rm睇 爽honeyj世一
開完場就走
點解唔打得

【sportsworld】[舞者Honey J在錄制《Running Man》時因身體不適提前退出]14日播出的SBS《Running Man》中,以《街頭女戰士》獲得超高人氣的舞者Honey J、Monika、Aiki、Leejung作為嘉賓出演。 但是Honey J在開場拍攝後因為身體不適中途下班。節目播出後,Honey J親自在自己的SNS上發帖表達了心情。她解釋當時的情況說:"可能是因為過於期待,突然哮喘病突然發作,所以中斷了拍攝","對期待已久的粉絲們感到非常抱歉,對《Running Man》製作組和出演嘉賓們也是非常抱歉。 謝謝大家關心我理解我。"接著她又說"健康是最重要的","我吃飯、睡覺、健康管理都合格,所以不要太擔心! 我還是很健康",讓粉絲們放心。Honey J還公開了自己在《Running Man》中拿著名牌的衣服的照片,還表示:"如果下次再給我一次機會的話,我會撕掉所有名牌回來的,Running Man最棒。"之前Honey J曾在某節目中表示,27歲時在空氣不好的拍攝現場長時間拍攝後產生了哮喘。她當時說:"連續咳嗽了3個月,晚上突然喘不上氣來。 所以去了急診室發現是哮喘,所以最後住了一周的院",並表示自己經常隨身攜帶裝有吸氧器的包。
想睇佢地訪問跳舞以外嘅節目
去露營或者三時三餐咁
好似幾新鮮好笑
唔想收fans錢
宜家晚晚返到屋企就係睇佢地d綜藝
多到睇唔完
Mnet tv轉vpn有sgf片睇
分咗8 team
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞