有無人有睇street woman fighter (3)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
Twitter有幾位網友問gabee光州場想給lachica應援能不能帶少時 or blackpink的應援棒,因為都是發光的粉色

gabee:「好啊很漂亮」
「挺好的 可以暫時感受到bp的氣氛」

叫咩名 想follow
未有名 仲裝修緊
早幾日開live講
見你地講起先發現自己未睇rm
https://twitter.com/622bpm/status/1468051332502552577?s=21
Molip好似長期會係studio flo主持電台節目
鼓勵20幾歲嘅觀眾
文明特急未睇 搵唔到中字
晏d睇埋認哥同埋gala talk
B站搵街頭女戰士 售後
有人整理晒全部綜藝
文特好好笑 因爲有AiNo couple同Molee母女
LeeJung係Monika講感動野個陣係咁照鏡
激到Monika問佢可唔可以集中d 佢答我聽左三次啦
另一邊都好撚好笑
Hyojin相睇打gap舞
rihey純情睇gabee土耳其雪糕舞
即刻唔敢battle

不過monika嗰段我都聽咗好多次
Noze同monika邪教cp
讚佢金髮似明星呢度就第一次聽
依集笑死
估唔到依4個人加埋jaejae化學反應咁強
Rihey係入面先係正常,反差越睇越正

Monika越黎越鐘意同noze玩,要同aiki爭noze的心
Twitch.tv/krunker0813

直播link
第一組幾正 prowdmon feel
有rian舉牌 企凳
Wayb真係無咩競爭力
白卡組幾勁
播太少hyojin跳舞片
去到淘汰先放大實力 已經太遲
綠色褸好街頭
amazon同紅衫組
不過amazon條女好串
紅衫組好感好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞