有無人有睇street woman fighter (3)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
做咩又停咗?lachica hook呢?
其實一張飛幾多錢左右?
應該就完場
有無encore?
咁快出返黎衫都唔駛換
似係冇全程2個鐘多啲,又可以親眼睇到新編舞同節目上嘅,算叫抵?
應該無encore
一播izone,姐係完咗
票價好似同普通演唱會差唔多?
現場觀眾應該覺得幾好睇
Cp粉可以望實嚟high
睇跳舞又有新野
最尾嘅大合照
Monika結尾玩得太開心 做咗個baby freeze
本身monika頸椎有傷
Lipj見到即罵佢 之後發牌氣唔理佢
想再睇Emma
b站有全場睇
今日播重溫片段
下星期sgf
8隊導師好吸引
好似話monika係認哥介紹舞種有錯誤
畀跳舞圈好多人捉住嚟講
出名嘅見有hoan
邊到有得睇啲人講
話monika係節目介紹popping做poppin
成班popper衝晒出嚟話monika
但係畀網民搵到佢地自己ig都會#poppin
感覺有啲唔抵得人紅 搵錯處嚟講
Theqoo熱門大部分都講緊

應該聽日先會有人詳細譯
papago快譯睇住先
似係冇野搵野黎講明明人地係介紹下啲舞,又唔係教導。就算係教人,出小小錯都正常啦
Monika在認哥上展示舞蹈的環節中用了「Poppin」一詞,節目播出後就有dancer狙擊Monika表示「正確用語應該是Popping,Poppin是暱稱,dancer在放送上應該更準確地向大眾傳達正確說法」,這件事開始後許多dancer(目前有100+)都發文狙擊。
對此,「有人表示dancer們指責過度,明明他們自己也是Poppin和Popping混著用;也有意見表示Monika的解釋更加通俗易懂,還有人聲稱是節目的字幕造成了混亂」

popping/poppin-機械舞

咁眼紅?
好on9 見到人上位 借啲意搵嚟嘈
Hoan自己夠上過節目啦
又唔見佢自己強調個用詞
發展到好似hoan(?)畀人搵到無退錢畀學生
依家狂畀人攻擊
反而Swf有學校嘅dancer
Coca Prowdmon hook ygx同hyojin教嘅1m
都有係學校網頁清楚寫明退款規則

班人愈來愈多醜野畀人踢爆
hoan明明係大神級 走出嚟講得唔得唔楚
自己就講得 人地就唔講得
引到過百個dancer去嘲笑monika一個
無網民企佢地嗰邊就話monika fans網絡欺凌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞