澳洲留學悔終生 英美加台更稱心 (11)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
As per Queensland’s COVID-19 Vaccine Plan to Unite Families, there will still be a requirement to quarantine before 90% of Queensland’s eligible population is fully vaccinated. While students are now allowed to return to Australia without the need for exemptions, their return to Queensland may still be subject to quarantine availability.
諗住搵邊頭住?
事實證明 食咗好耐屎突然唔洗食係真係會開心
今日都睇過 應該點都要等到90%
利申 等緊
同問
SA政府好保守 睇怕都要90%先開 等佢開就去睇下或者可唔可以由MEL/SYD去SA
睇吓你想唔想入左MEL /SYD ,等佢開埋先坐飛機去SA
其實我覺得係mel入又冇乜所謂,唔知ade會有幾多國際航班……
吾會多,同埋CX cut 左direct flight
@tak1919 tg him
但學校又唔知會唔會二月轉番做 face to face lesson….
想問下其實而家Queensland同SA係入境要隔離14日定完全唔比入境架?
上網搵黎搵去都好模稜兩可咁
利申去WA讀但睇落係Mel同syd都唔比入WA
以我所知係唔比入
老老實實 真係唔介意
但係洲同洲之間比唔比咁樣過?
真,又引多啲人報online course
堅😂
可以等多陣,州政府做嘢冇咁快update,下個禮拜內應該就會有新資訊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞