澳洲留學悔終生 英美加台更稱心 (11)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
你返到未
希望大家都盡快返到啦
同埋大家都係香港人,應該互相鼓勵下呀嘛
Sharing information > Giving false hope
Ok 你啱
"We've got an announcement today where we are opening up the international borders to skilled migrants and also to international students. I think that will help the economy as well," Josh Frydenberg said.

Lm睇實際上都係難返oz
WA係咪唔包括在內
改得post名嚕
Mark哥唔肯開關都冇辦法,俾我就揀去其他state玩返兩星期再入WA,好過on99俾三千去坐疫監

又贏
上水喇,各位死等既留學巴絲
唔反澳洲啦屌佢老尾
係syd stay兩個星期就可以入到WA? 唔洗exemption?
唔知WA,但interstate唔會因為你係int student而唔俾你入,留夠兩星期正常都入到,不過mark可能發癲要你拎exemption
stay TAS SA QLD 兩星期再去WA就唔使隔離
呢三個係very low risk
有冇眼花 咁突然
咁鬼突然嘅 仲以為sem1都要喺香港zoom
咩都未準備好
下個月post轉返澳洲留學生討論區,有無野想放係post頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞