澳洲留學悔終生 英美加台更稱心 (11)

1001 回覆
19 Like 6 Dislike

上年Scott Mo講有香港人pathway,而家扮無講過又唔計?
啱,你啱
你真係由頭到尾都無講過

我由頭到尾都係話3月去開學 從來冇話過年尾會開關 只係客觀分析新聞政府大學同最重要vac rate覺得今次真係飛到去開學就比人圍屌
所以咪叫想移民既咪鬼來澳洲有錯?
你自己咪講晒所有理由出黎,點解洗濕左個頭嘅我地會勸人諗清楚
咁你仲有咩疑問呢
岩呀!

Online仲讀澳洲=水魚
想留學移民揀澳洲=On9
揀得澳洲就要預咗讀完要返香港

終於同你有共識
柒頭係咁搬龍門 笑死
從來冇話過年尾會開關? 咁上面啲cap圖係咩事 你思覺失調? cap圖仲大大聲話年尾開硬
就算3月開都唔係開比 year 1 先啦
依家應該係講緊開pilot scheme,冇講完全開關。NSW個scheme淨係210 per fortnight,睇下條柒頭幾時入到。
但就算入到都唔算咩
Pilot plan 冇year 1份
有d人來澳洲留學其中一個目的就係移民,提醒下佢地唔得?
留學討論區又關你agent事?
個5年plan 完全無update 咁,讀完咪又係返香港,除非搵到partner 或者老細擔保,計分難到仆街
澳洲係咪好多支國人??
Daniel Andrews 食撚屎啦!
Dandrew: Wfc
UNSW好似今日開始send email畀12月返到去 + waitlist嘅人,大家可以留意下
得嗰百零個位,想知佢哋waitlist有幾長
我淨係知12月6號嗰批UNSW有51個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞