正式宣佈:MacBook Pro今年玩撚晒(2)

514 回覆
16 Like 46 Dislike
parallel玩唔到apex
有冇辦法
ARM 可以bootcamp?!?!
珍 佢好地地專攻一樣咪夠
做咩要搞黎麻煩自己
剩係手遊既市場都賺到笑
蘋果就係勝在穩定
同埋都好清楚自己定位
唔熟電腦嘢,係咪新MacBook應該裝唔到window?
由32上64gb ram 要升埋去m1 max
唔係剪片繪圖果堆應該用唔著m1 max
M1 pro + 32gb ram應該夠用
如果你唔係真係頂級用家
一般production 錄下音, 剪片,m1 都夠晒
買咁勁個啲function 你未必用得到
仲要m1 依家其實好抵買
mac mini m1 夠晒勁
仲唔洗煩電池發脹等等既concern
一句講晒
Hashrate幾多?

16吋moon

M1 Max CPU

64GB ram

8TB SSD

macOS Monterey

AppleCare+

天下無敵

美國CIA 支那國安 以色列黑客 應該好難破解到部機

我部iMac 27” 開protools 都成日lag
應該係專業用途嘅,雖然我都諗唔到係咩專業用途
裝唔到x86 版Windows 10,但可以裝ARM版Windows 10但就用唔到exe
兒子
intel macbook pro 開個safari 上youtube 都full load 熱到乜咁
又話打到機
剪片趕job同時rend幾條片有冇可能
要打機唔洗諗Mac
上下網求其買部M1 MacBook Air都夠
xps 3060都要2萬
你又要平又想做到你講個啲
買部大牛龜返黎就得
呢個時代已經開始冇人用3.5 mm
佢就搞返個3.5mm 出黎托咩
焗加
正常就唔會太用得著
但你知 apple 出新一代你部機會自然變慢
64ram 起碼捱多兩三年
連登仔所講嘅剪片9成咪剪下vlog,旅行片,加字幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞