正式宣佈:MacBook Pro今年玩撚晒(2)

514 回覆
16 Like 46 Dislike
老實講10條track 用袋底14吋都夠應付有多
點解iphone唔係咁

Expected by = ?
買14袋底 m2x出嘅時候再買袋底
想問下如果需要剪片(最多1080p, 30fps)
係咪m1 pro/air都夠做
之前用緊mac pro 2013 late, 13年尾用到而家無壞過野,如果唔係唔夠用真係無打算換機

利申用緊sony alpha 1,唔好講8k片,連4k120隻垃圾筒都開唔到

我用個MagSafe docking 好爽、角度又對正face ID

條線就真係覺得幾on 9
好似出M1 果陣都有消息,下一次先係出部高規格啲

如果唔係點會個個話要買就買袋底用住先
等下一次真pro 先俾錢
到果陣又會有另一啲 rumors 話等多大半年又有新 CPU 新規格
m2 等 m3 m3 等 m4
永遠都有pro d
hi,陳生又真係好心急自爆
聽講你好似讀嶺南大學喎

巴打們出貨末
有冇人諗住星期二棍pick up貨
1080P M1 Air 夠晒
Exactly
陳俊毅
要睇你條track係自己錄音嘅wav定sampled instruments,sample instrument會用多d ram,16gb算係好基本,行內一般都32gb,甚至安全d會64gb,但如果你10條track咁少就應該唔會係做到好專業,睇自己負擔到幾多錢去決定啦
iphone 1皮野d 人爭住買
2皮既macbook 做到好多野 都唔係好過份je
好多人打份牛工日日用下browser 同excel 嫁咋,
再唔係咪打機囉所以日日chur 住話打唔到機
體諒下佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞