正式宣佈:MacBook Pro今年玩撚晒(2)

514 回覆
16 Like 46 Dislike

咁都爆post
2021 MacBook Pro 14"/16"
-M1 Pro, M1 Max
-HDMI,SD卡,magSafe
-touch bar 再見,換返實體鍵
-邊框縮窄,有M字額
-mon 120hz
-喇叭勁咗
-快充

M1 max mbp16
打爆哂啲spec:$4xk
2019 mbp16
爆spec:$60k
又要打J⠀
⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀
⠀⠀⠀又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
又要打J⠀⠀⠀⠀⠀⠀又要打J⠀
但都係睇人實機評測先穩陣啲
係想買機,但等多一個月有多啲 review 先
驚有啲位真係未留意到

利申 M1 Air 袋底
用嚟錄音同mixing應該pro定Max?
搭單問
要買mac mini既話今年買返上年部M1定等下年M2?
張3060幾厚呀大佬
你活係4d世界?
apple好明顯同緊laptop版gpu比較
laptop版gpu都係一塊chip黎
其實就算desktop gpu都係
laptop版3060都係一塊細chip
人地咁大間公司專研發gpu
呢樣我唔理啦
我淨係針對你個句3060厚既statement

aapl市值幾多 nvda市值幾多
同埋本身3060就出名唔efficient(成代n卡都係
加到32g ram要三千蚊 肉赤
厚個statement我on9啦,你岩
但nvda全部公司都係搞chips
aapl呢兩年先開始,好叻仔咖啦
呢粒晶片距離最頂級有幾多?
同desk top比係咩位置
其實有乜好比
AAA game十隻九隻都run唔到,都係專心剪片把啦

買咗32bg
有冇巴打都有加ram?
其實點解MacBook 做graphic 野咁勁,但都仲係打唔到機?
利申,電腦新手
唔解唔一次過加埋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞