點解楊千嬅當年會紅?

755 回覆
780 Like 19 Dislike
咁佢真係霸住個位好多年⋯⋯
同埋人瑞都上晒岸都仲去奶真係好肉酸
但ekin喺英皇都拍咗幾套紅紅地嘅戲
評審只係業界人士畀面派對

你睇埋評論學會個獎

Joey起碼唱功唔錯

佢就能力普通,純粹出道時識做人,
得圈中人關照先紅

完全兩款玩法
佢當年啲live都麻麻
可惜無拍片塞住上面條盲粉把口
呢個真, 如果佢學kelly gigi 咁,得閒先出來拍下廣告、唱下舊歌,都夠錢過世,仲唔洗敗壞自己名聲

如果佢真係有借運, 佢宜家咁肉酸去奶共,呢d可能係報應的一種
叫你支持嗰陣就係黃
賣海洋公園、匯豐、m記廣告、鄭州加油
就叫你唔好分
嗰陣楊千嬅
應該係陳慧琳 梁詠琪個年代啦
完全無人話要支持年輕人 支持新人
唔准你J陳慧琳

睇戲又只准睇方麗娟
唔准你睇sammi
但楊千嬅老公已經係pr公司
咁都拆唔掂?
雞容就都畀好多人攻擊,
軒我就覺得冇嘢喎,佢好支持本土文化、音樂,仍然以香港市場為主,之前護旗單嘢佢有喺ig暗示話啲人鬧得佢好
大笑姑婆、真性情、佢算係當年娛樂園清泉
當年英皇只負責ekin唱片
拍戲係林珊珊幫佢接
播放率咪又係笑話

係人都知比錢903好似廣告咁係節目日播夜播

攞獎有幾難
所以容祖兒攞咁多年女金
關咩事
Wyman 出名小氣大把人都嬲過㗎啦
Kelly老公有錢架洗咩奶同埋kelly幫美心賣月餅廣告又可以?
你咁講所有「紅」都係錢堆砌出黎架啦,樓主不如轉個Topic 點解XXX 當年咁有錢罷啦。

唱片公司搵錢要捧一個人,都要佢肯做,觀眾又受落先肯貨金先得架,而家CCTVB 夠想捧,夠有錢啦,唔見佢去903 買到播放率啲獎番黎?
Lets begin至321go 真係佢人生巔峰
唱功fans獎項家庭友情樣樣有齊晒
點知過幾年就一鋪清袋
其實佢生完仔之後
唔知點解啲live係唱得勁好
你可以睇返佢15年同17年嘅演唱會
係19年之後就變返以前咁
呢3首好正,驚為天人
當年係勁 依家
公司咁辛苦幫你爭取呢個角色,又明知合作對手咁強仲唔認真去做。人地同你合作俾d 咁嘅評價你,又無下次合作就知問題係邊。

佘詩曼胡杏兒返上去拍一線劇真係好認真同贏得人地尊重。真性情唔等於唔使敬業,更何況我唔認為係真
Gigi 拍戲四大入面最好喎
有冇睇過心動㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞