點解楊千嬅當年會紅?

755 回覆
780 Like 19 Dislike
sammi我諗衰在人緣?如果唔係就無臭四呢個朵

千嬅都識扮野做世界女
之後紅咗都有做表面工夫
sammi點會無單人carry

你失憶?
有咩戲?
長恨歌?
話佢拍個陣,講幾句對白就會突然自己爆笑,成組俾佢NG 後唔知佢笑乜,其實係佢唔記得對白
I meant 喜戲
其他野唔知,但陳慧琳人品EQ一定好過千FA
出道咁多年都冇比人寫衰過,諗唔到有邊個女明星做到
同埋佢一出道果下,已經勁有星味

記得早年有套戲叫安娜瑪德蓮娜,佢啲戲雖然好屎,但勁有氣質,同金城武勁襯
冇計,佢係80後港女代表
佢啲歌都算陪住我成長
可惜佢結左婚後就變左另一個人
鄭伊健紅又唔算好奇蹟
起tvb拍劇年代都有人識吓
本身都靚仔再遇到古惑仔
最多話佢有天時地利人和
同埋香港真係無邊個明星carry到長髮look
就算靚仔到黎明咁樣,長髮look都會出事
我記得當年Kelly同人瑞friend過一排
但好快就唔見佢哋有走埋一齊
千嬅講過好嬲一個朋友,佢以前去外國深造果時介紹左一個女仔比佢曖昧緊既男仔識,返黎香港個男仔就同果個女仔一齊左
佢到訪問果時仲耿耿於懷
d人就話對返時間,係指有人介紹徐xx比eason
講真當年佢形象同啲歌都幾好
呢家就...
佢外型太過屈機 唔係好典型果種靚女但一行出黎就係明星既感覺
啱啱google 番佢風花雪個cover
今時今日睇番一啲都唔過時
奶共紫頭閪
記得有個絲打叫高登千嬅
條八婆借運
佢早期出果d 概念碟都係比同期女歌手特別, 例如冬天/夏天的故事, 當然到中期揾人山人海做碟都幫到佢好多,令人覺得佢d 大碟都有質素、有想法

可惜,一切已成過去, 宜家奶共奶得太肉酸,為自己演藝事業寫左個最差的結局
垃圾真係一籮籮
屌我見過一個識唱歌嘅朋友喺fb share twins嘅演唱會clip(走音甩beat錯詞全齊)然後話佢地唱得好聽好有感情聽到喊曬
所以話咩人就會崇拜啲乜野
鍾意得呢類低質野嘅人都唔好得去邊
楊千嬅呢世人做得最撚啱嘅就係收撚左林夕兵
兩個都俾佢呃鳩左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞