點解楊千嬅當年會紅?

755 回覆
780 Like 19 Dislike
所以其實將d歌比其他人唱,其他人都紅
佢個d歌真係好好聽
好演技
容祖兒其實金曲算係逃避你同痛愛
我的驕傲個陣佢已經紅左
相反上面兩首普及既既程度真係拍得住好心分手同愛得太遲
有人捧有PR出力sales咪會紅
大笑姑婆
最好笑有年容祖兒拎金獎成班噓佢
d人覺得應該嬅嬸拎
心諗 講唱歌真係容祖兒贏十幾條街啦
佢有夕爺加持未算奇蹟,薑濤先係
講奇蹟, 我以為有人會講鄭伊健, 公認唔唱得但又紅到仆街既歌手, 拍埋古惑仔之後更加係不得之了
個隻碟炒到幾百蚊 計番而家通漲其實差路多成千
算係好貴
佢上次紅館賣唔晒都仲借疫情黎取消

我諗佢都唔敢再開紅館
旺啊蛆唱少女的祈禱都紅左
佢個陣隻ep 得5定6首歌
首首都好聽 特別係lovin’ you岩晒飛車聽
泳池邊果套?
盧巧音都有垃圾,好心分手呢D大熱歌曲,但都係紅歌唔紅人
一係就好感動隊支咪出去比fans唱
因為本身形象就型
陳浩南根本為佢而設
佢係藝人多過歌手啦
其實佢唱歌好聽嘅,係個人柒
同埋之後無對手啦
淨係 再見二丁目 水瓶座
假如讓我說下去 飛女正傳都夠任何一條友紅
千嬅雖然唱功麻麻但非常親切
唔知點講 唔似Joey eason果d上晒神枱點唱都唔會似佢地十分一
拍古惑仔之前就已經好紅, 去埋無線拍劇, 之後拍古惑仔將佢推到上去極位, 除左古惑仔, feel 100, 風雲, 同中華英雄, 你老母, 演藝界crossplay之王, 角色完全無違和感, 根本就係佢黎, 可惜成也古惑仔, 敗也古惑仔, 之後佢花左好多力氣去轉型, 其實佢拍喜劇都好好睇, 可惜好多人只係記得佢係陳浩南
連登真係好多痴線佬....
形象好 真係借運都未必有咁好效果
佢奶共都唔係2019開始

平時就傻更更大笑姑婆 得閒爆幾句金句
「成世人流流長 一定會遇過幾個仆街」
班女好有共嗚
無丁生之前又成日話自己孤獨終老驚無人要
講中晒d女人心事

而家就算點柒都大把錢夠埋佢個仔過世
商台啲DJ睇佢係咁播佢啲歌,佢又好彩唱片好公司幫佢拎到啲好歌俾佢唱,電影又幫佢搵到啲切合佢性格既電影黎拍。

其實一直都覺得佢同陳小春都係同一類人,要樣無樣,要唱功無唱功,跳舞又跳唔掂,要演技又無演技。但有機會又俾佢哋把握到咁就紅咗
伊麵起碼有型,型像又陽光男孩咁,同埋D戲好紅(風雲,中華英雄)
而家要求都唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞