其實點解會有人接受到apple 啲漏音耳機

368 回覆
572 Like 61 Dislike
睇你老母
照copy當答咗?
支那仔真係
咁俾你睇多次囉?
你眼殘㗎,我正面答咗你幾多次係你重覆又重覆問
連你自己前個reply內容都可以唔記得要我提返你
你自己都話「你係咪認咗原來唔係樣樣嘢未用過都可以知呢個」
咁點解一開始問人用過未呀?
你依個問題係唔係問得最on9呀?
你嘅五大偉論我都有俾引用來源
請問你老屈我嘅source係邊到呀?
只有「未用過都可以知」論我認呀!
我未坐過穿梭機都知佢可以飛出地球
依樣唔係正常人嘅common sense咩
你反對表示你唔係正常人?
我將你五大偉論嘅source po出嚟
俾大家睇睇你嘅言論有幾反正常人嘅邏輯
「用過先可以知」論,來自#24
「爆料可以查證」論,來自#136
「支仔先講邏輯」論,來自#147
「睇得先算情報」論,來自#164
「未賣唔係機密」論,來自#178
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
綜合嚟講咁稱呼你啱唔啱先
弱智無知嘅支那仔

睇完啦話?
請問依個quote第一句「你眼殘㗎,我正面答咗你幾多次係你重覆又重覆問」
除咗#192同依個comment之外我仲係邊度講過?
你又唔睇點得出我copy嘅結論?
不過唔同你轉移視線住!
成件事因你句「依家你用緊咩 ?尋晚先出」而起
麻煩你先解釋好「用緊」「知道」嘅邏輯關係呢?
連你自己打嘅comment都解唔到
咁係唔係間接證明你嘅五大偉論確實不係正常人嘅邏輯
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
咁俾你睇多次囉?
你眼殘㗎,我正面答咗你幾多次係你重覆又重覆問
連你自己前個reply內容都可以唔記得要我提返你
你自己都話「你係咪認咗原來唔係樣樣嘢未用過都可以知呢個」
咁點解一開始問人用過未呀?
你依個問題係唔係問得最on9呀?
你嘅五大偉論我都有俾引用來源
請問你老屈我嘅source係邊到呀?
只有「未用過都可以知」論我認呀!
我未坐過穿梭機都知佢可以飛出地球
依樣唔係正常人嘅common sense咩
你反對表示你唔係正常人?
我將你五大偉論嘅source po出嚟
俾大家睇睇你嘅言論有幾反正常人嘅邏輯
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔

睇完啦話?
請問依個quote第一句「你眼殘㗎,我正面答咗你幾多次係你重覆又重覆問」
除咗#192同依個comment之外我仲係邊度講過?
你又唔睇點得出我copy嘅結論?
不過唔同你轉移視線住!
成件事因你句「依家你用緊咩 ?尋晚先出」而起
咁係唔係間接證明你嘅五大偉論確實係正常人嘅邏輯
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
邊個用邊個講?講到好似自己用緊
白痴仔話蘋果員工用都講得出口
好,怕你唔識用Lihkg
我幫你搵返你問嗰條友原來句comment出嚟
請問「屌第三代咪冇漏音 坐咗幾耐 你條引戰狗」邊個詞有表示條友自己用開嘅意思?
如果無又點叫「講到好似自己用緊」?
從佢句comment確實睇唔出佢係因為「用過」所以「知道」喎?
既然你可以假設「用過」
我點解唔可以假設「Apple相關人士」?
而且我已經表示過「Apple相關人士」係諷刺你提問唔合理
無表示依個係事實嘅意思?
咁你將「用過」嘅標籤打係佢句comment到係表示咩意思?
講事實佢句comment公開發表可以查證確實無「用過」意思
講諷刺唔知你諷刺咩因為知道一件事方法多的是
如果連你自己打嘅comment都解唔到
咁係唔係間接證明你嘅五大偉論確實唔係正常人嘅邏輯
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
你個支那毒撚連個名都係殘體字
仲想扮腥港人?返屋企睇你嘅動漫啦毒撚
證明到佢係蘋果員工先講啦毒撚
個「恋」字係和製漢字
唔使表演自己文化水平低嘅
而且我上一個comment已經再表示過「Apple相關人士」係諷刺你提問唔合理
無表示依個係事實嘅意思
你係眼殘定有閱讀障礙
理解唔到咩叫「諷刺」
好啦!你成時解到你句「依家你用緊咩 ?尋晚先出」
點睇「屌第三代咪冇漏音 坐咗幾耐 你條引戰狗」都無「用緊」嘅意思
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
怕有啲人日文水平低下
Po張圖俾佢學下日文
個「恋」字係和製漢字
唔使表演自己文化水平低嘅
而且我上一個comment已經再表示過「Apple相關人士」係諷刺你提問唔合理
無表示依個係事實嘅意思
你係眼殘定有閱讀障礙
理解唔到咩叫「諷刺」
好啦!你時解到你句「依家你用緊咩 ?尋晚先出」
點睇「屌第三代咪冇漏音 坐咗幾耐 你條引戰狗」都無「用緊」嘅意思
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
難分真與假
人哋係蘋果員工嚟 更係真啦
上面有個支那仔話嘅
上面條支那仔話要用緊先可以知
如果你無買第三代
係無資格知㗎
仲使分真假
無買
咁唔好分啦!
乖!聽#24條支那仔話
無買就no comment
唔係就會俾支那人亂咁質疑啦!
支那毒撚今日唔駛煲動漫?
方便用家聽到響安或者火警鐘
無買

乖!聽#214個支那仔話
唔駛試都知有無問題 你自己知 唔駛分真假
笑撚到我
發現柒頭
娛樂方式都可以玩鄙視鏈?
咁係唔係睇Kpop嘅係人上人
睇膠劇嘅係人下人
(不過睇TVB一定係支那人)
而且我從未係個po提過ACGN直到你個文盲提起我個名
解唔到你句「依家你用緊咩 ?尋晚先出」又想轉移視線呀!
點睇「屌第三代咪冇漏音 坐咗幾耐 你條引戰狗」都「用緊」嘅意思
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
好心人地都唔覆你就唔好黐埋去啦!
裙腳仔好肉酸呀!
好似你個毒撚咁黐埋嚟囉
一開始你個柒頭皮搭嗲
毒撚想人注意 但令人反感
咁你咪覆囉
又要問人係唔係Apple做
見你咁戇鳩搭我嗲 我唔撚覆得?
咁你又覆我?毒撚啲思想真係呢
明明自己柒 係要屈人錯
按照你嘅邏輯
咁咩叫「黐埋嚟」囉
至少我係根據人地唔覆你先得出「黐埋去」結論
你又要覆,又要話人「黐埋嚟」,又要話自己唔撚覆得
支那人你講哂啦!
而且錯嘅係你句「依家你用緊咩 ?尋晚先出」
我只係用一個假設結果去突顯你問得幾荒謬
你連「用緊」「知道」嘅邏輯關係都解釋唔到
一開始錯嘅係唔係你呀?
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞