其實點解會有人接受到apple 啲漏音耳機

368 回覆
572 Like 61 Dislike
柒頭
咁有無偷跑消息證明耳機有無漏音呀支那仔?
快啲證明啦就算有 普通用家可以用到未呀?
成件事就係話件嘢都未發售 公眾點樣證明到佢有無漏音
你答我啦 講到你識人用過咁 答啦 支那仔
當喇叭用一流
好歌就係要同人分享
質疑嘅係你唔係我呀!
證明質疑立論嘅責任都係你唔係我
我由細都大都唔知用過先可以知嘅邏輯邊到嚟?
而且原本條友只係話你知依個消息
你想確認咩賣街嗰日去鋪到試囉
唔洗要人show個apple證出嚟等第二日收大信封嘅
偷跑消息信則有不信則無
你可以唔信但係唔好9up等大家都知你on9
講句野都俾人問「你點知㗎?」我知我都唔想講你知
出街聽下歌姐,接受到咪得

你班毒撚總係鐘意用呢d 野黎拎優越感,你鐘意咩咪聽咩lor
應該問點解漏音都賣到周街都係
咁先突顯到樓主對隔音既執著同要求高過一般人
質疑嘅係我呀 因為我有合理懷疑阿麻
講得出由細到大唔用過先知呢句你都戇鳩
你唔用你可以知 但你要有消息有證據 有途徑俾你知先得
但正唔正確就要靠自己用過先可以肯定到
我未坐過火箭夠知火箭上到太空啦 因為有晒消息來源阿麻
而唔係一句apple有人用 就解答晒囉
冇斷線 電又耐 又舒服
同時有Bose and B&O
都會買AirPod 3
上面咩講咗囉?
佢只係講你知咁嘅事
無人要你信件事
你可以唔信但係唔好攪亂討論影響其他想知嘅人
要證明到開買嗰日去鋪到試咩知
唔明依個道理唔該唔好討論任何偷跑消息
影響其他八卦嘅人

邏輯上apple整件野出嚟就有人知件野係點
你用得「要用過先可以知件野係點」我用依樣覆你唔過份
不過我真係由細都大都未聽到點解要用過一件野
先可以知道依件野係點嘅邏輯
麻煩你先解釋清楚依個一開始用嚟破壞討論嘅邏輯關係
唔係就唔好怪人插嘴
因為係你先破壞討論
咪差唔多
咪又係一街都聽到佢聽緊咩歌
用開骨傳導
可以加強返pro個ANC未
好過晒市面上咁多真無線耳機

利申試晒咁多牌子咁滯
最後都喺用返airpods聽公司電話
由細到大帶入耳式都會耳痛
定你有非入耳式既藍牙耳機推薦
千幾蚊買漏音耳機真心戇鳩
咁好。例如有咩?真心想知。thx
油耳帶唔撚到入耳式
尋晚
舊啲嘅sony xm3都有啦,可以係佢地手機app set過瀘邊啲聲,新啲嘅未研究住
你狗嚟㗎?
我教咁細聲你都聽到
唔係for香港用
漏音嘈撚住曬都咁厚顏無恥
由細到大都未聽過要用過一件野先可以知件嘢係點呢個係常識 唔係邏輯
好似你知耳機係點用只不過係你細細個見有人用你先知
如果依家有件新嘢出嚟 新產品出嚟你未用過都唔會知點用
唔駛偷換概念 簡單講因為依家係討論緊件產品嘅技術問題
唔係討論緊個耳機點樣用 有咩用 你打咁大段嘢 兜咁大圈又邏輯又支那又黨 做咩ja你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞