其實點解會有人接受到apple 啲漏音耳機

368 回覆
572 Like 61 Dislike
我唔「黐埋去」佢點覆我?
你個白卡佬一開始都係黐埋嚟搭嗲 我先會覆你
你都知你黐埋嚟搭嗲 好撚肉酸呢?
你個白卡佬又思覺失調?
你第一次覆嗰陣我幾時有話你
我話你嗰陣已經係人地無覆你你第二次搭嗲啦!
腦係用來諗野唔係用嚟坐㗎
可唔可以唔好坐住個腦用返個腦諗野
你噏乜撚呀 又想講啲低能嘢過骨?
你第一次覆我咪代表你搭嗲黐埋嚟囉 仲係度兜
白卡佬真肉酸
咁你問人用緊未係唔係黐埋人地到
你覆返我係唔係想同我黐埋一齊
慳啲啦!學波特王話
我同支那仔人鬼殊途
我一開始話你「黐埋去」「肉酸」已經係人地唔覆你你第二次搭嗲嗰陣
請問搭嗲無人覆要再搭多次係唔係「肉酸」呀!
我搭嗲唔肉酸因為你覆我呀!
希望你智力能俾你好好了解兩者分別
正常回覆對答 你個柒頭係要話黐埋去 又話肉酸
喂 我覺得無嘢喎好正常 係你話肉酸咋 咁都係你肉酸先
討論區係你覆我 我覆你嫁啦 你覺得係黐埋去 覺得肉酸咪唔好玩囉 單機睇動漫囉白卡佬

坐車有時遇到d耳機聽歌開到勁大聲
隔幾個位都聽到 痴線隻耳仔仲洗要
人地覆我唔係覆你邊忽正常?
之前搭過嗲無人覆要再搭多次係唔係「肉酸」
你將我講嘅無人覆要搭多次「黐埋去」講成唔俾搭嗲係唔係邏輯錯亂
而且你「黐埋去」無問題呀!
再黐十次都無問題呀!
我覺得肉酸啫又唔係唔俾你黐
你有黐嘅自由同樣我亦有發表感覺嘅自由
我一開始都係覆緊人哋
你都係黐埋嚟搭嗲先呀毒撚
黐埋去搭嗲更係無問題啦 係你隻毒撚覺得肉酸咋
不如透露下蘋果員工最新有咩產品有咩料爆呀?
人地起得討論區你睇到討論有意見搭嗲好正常
不過無人覆要再搵多個comment搭多次好好笑啫
我自問未試過人地唔覆就再搭嗲
估唔到到真係有人會咁做啫
咁又係支那人成日出征好似缺乏存在感咁
明嘅想增加存在感無人覆咩黐埋去囉
牆外好自由㗎無人唔俾你黐嚟黐去
同支那人翻牆出去随便出征無人阻到一樣
𣎴過係轉移視線之前
先解返你句「依家你用緊咩 ?尋晚先出」呢!
麻煩你先解釋好「用緊」「知道」嘅邏輯關係呢?
點睇「屌第三代咪冇漏音 坐咗幾耐 你條引戰狗」都「用緊」嘅意思
連你自己打嘅comment都解唔到
咁係唔係間接證明你嘅五大偉論確實唔係正常人嘅邏輯
「用過先可以知」論,來自#24
「爆料可以查證」論,來自#136
「支仔先講邏輯」論,來自#147
「睇得先算情報」論,來自#164
「未賣唔係機密」論,來自#178
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
綜合嚟講咁稱呼你啱唔啱先
弱智無知嘅支那仔
鬧交鬧咁多頁想加入都加入唔到

得閒入嚟留幾句撚下個毒撚
條毒撚就打大篇嘢覆我 睇下佢發噏風都唔錯
橫掂條毒撚又二十四小時online 覆我不知幾好玩
「屌第三代咪冇漏音 坐咗幾耐 你條引戰狗」都無「用緊」嘅意思
所以我咪問囉 句句都有前因後果嫁
唔係好似你咁無厘頭咁幻想人蘋果員工就解答晒
死毒撚真係 駁唔到就話搭嗲正常 一時又思覺失調話人肉酸
人哋做就肉酸 你做就正常?雙重標準到呢 同班港共官一樣
龍門任你擺?支那種真係支那種
依家你係問咩?你係質疑
「依家你用緊咩 ?尋晚先出」係質疑人地唔用緊就無資格講嘢
學歷有小學程度都知依句係反問句
並非表示疑問而係質疑
而且表達意思同字面相反
我唔係你小學老師
如果你連小學程度都無麻煩先去讀書再上Lihkg
你問得「依家你用緊咩 ?尋晚先出」
就表示你想指人地無用過
所以我先問你人地幾時有話用過?
幾時要用過先可以知道?
仲有我話你「肉酸」係因為人地唔應你你再去搭嗲
請問我幾時有你唔覆之後我再搵你第二個comment去搭嗲
重點係「唔應你」而唔係「搭嗲」
你智力有問題當然唔識分啦!
撳錯掣再po過

依家你係問咩?你係質疑
「依家你用緊咩 ?尋晚先出」係質疑人地唔用緊就無資格講嘢
學歷有小學程度都知依句係反問句
並非表示疑問而係質疑
而且表達意思同字面相反
我唔係你小學老師
如果你連小學程度都無麻煩先去讀書再上Lihkg
你問得「依家你用緊咩 ?尋晚先出」就表示你想指人地無用過
所以我先問你人地幾時有話用過?
幾時要用過先可以知道?
仲有我話你「肉酸」係因為人地唔應你你再去搭嗲
請問我幾時有你唔覆之後我再搵你第二個comment去搭嗲
重點係「唔應你」而唔係「搭嗲」
你智力有問題當然唔識分啦!
乜連登唔俾質疑?就算我質疑佢
關你咩事 ?你搭咩嗲?肉鳩酸
連登幾時要有學歷先上得?唔係言論自由?
你搞分化?連你個白卡佬都上得 小學程度都贏你啦
你質疑合理咩?
最重要嘅邏輯關係「用緊」「知道」嘅必然關係你都解釋唔到
俾人屌唔係正常咩?
小學學歷都無確實可以上Lihkg
但係講錯嘢俾人屌都好正常
無錯依度係言論自由
但係屌人都自由
Lihkg自開壇自今都係咁
有錯預咗俾人屌
因為連登仔從來只會踩出事嗰個多一腳
我屌你係我言論自由
唔滿意可以過主
反正我無屌錯你
你自己打嘅comment自己都解釋唔到
淨係識小學雞屌返我就代表你質疑得啱??
不過支那人淨係識解決提出問題嘅人而唔係解決問題都唔係第一日見
(建議你唔好用返同樣邏輯套落我到
你嘅質疑確實有邏輯問題俾人屌好合理
而且我唔係爆料人無責任幫爆料人解釋
純粹只係指出你嘅邏輯謬誤)
請問你連兜你講嘅「依家你用緊咩 ?尋晚先出」都可以多次暴露你邏輯有問題
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
你質疑合理咩?
最重要嘅邏輯關係「用緊」「知道」嘅必然關係你都解釋唔到
俾人屌唔係正常咩?
小學學歷都無確實可以上Lihkg
但係講錯嘢俾人屌都好正常
無錯依度係言論自由
但係屌人都自由
Lihkg自開壇自今都係咁
有錯預咗俾人屌
因為連登仔從來只會踩出事嗰個多一腳
我屌你係我言論自由
唔滿意可以過主
反正我無屌錯你
你自己打嘅comment自己都解釋唔到
淨係識小學雞屌返我就代表你質疑得啱??
不過支那人淨係識解決提出問題嘅人而唔係解決問題都唔係第一日見
(建議你唔好用返同樣邏輯套落我到
你嘅質疑確實有邏輯問題俾人屌好合理
而且我唔係爆料人無責任幫爆料人解釋
純粹只係指出你嘅邏輯謬誤)
(我唔係先被你質疑再質疑返你
所以我嘅質疑無利益衝突
但係你係被我質疑再質疑返我
所以你嘅質疑有利益衝突
希望你嘅智力可以令你明白兩者分別
不過分唔到㗎啦!唔信睇你下個comment)

請問你連兜你講嘅「依家你用緊咩 ?尋晚先出」都可以多次暴露你邏輯有問題
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
我質疑佢 你衝出嚟幫佢擋你話你柒唔柒
生安白造話佢係蘋果員工爆緊料 你話你柒唔柒
你未用過塊m巾點知佢好唔好用 有無咩問題
人哋用過好用代表你好用呀 死豬閪?

仲有唔駛下下copy一大篇同一樣嘅歪理文
你當自己老師叫人答問題?你白卡婆咋
copy同一段嘢只係顯示你對自己嘅reply無信心
諗住大篇嘢加強自己說服力
唔好話我話 睇死你現實都係無仔要果種豬閪
你質疑人都質疑得柒過人
「用緊」「知道」構唔成必然關係都唔知柒唔柒過人?
連「apple入面做咩用緊囉!又唔係未出」係「諷刺」緊你質疑得柒都睇唔出係唔係柒過人?
舉例又舉錯係唔係柒過人?
依家講AirPods 3好唔好用咩?
講佢漏唔漏音要用過先講得?
我未坐過穿梭機唔講得佢飛得上太空?
連舉例都舉錯仲學人講柒唔柒柒唔柒過人
Copy同一段野係因為你成日回避問題轉移視線
我懶得重新打Copy改語序逼你正視問題有咩問題
唔好騎劫我comment嘅意思
我無講就無表示依個意思唔洗你操心
𣎴過係轉移視線之前
點睇「屌第三代咪冇漏音 坐咗幾耐 你條引戰狗」都「用緊」嘅意思
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
你質疑人都質疑得柒過人
「用緊」「知道」構唔成必然關係都唔知柒唔柒過人?
連「apple入面做咩用緊囉!又唔係未出」係「諷刺」緊你質疑得柒都睇唔出係唔係柒過人?
舉例又舉錯係唔係柒過人?
依家條友講AirPods 3好唔好用咩?
講佢漏唔漏音要用過先講得?
我未坐過穿梭機唔講得佢飛得上太空?
連舉例都舉錯仲學人講柒唔柒柒唔柒過人
Copy同一段野係因為你成日回避問題轉移視線
我懶得重新打Copy改語序逼你正視問題有咩問題
唔好騎劫我comment嘅意思
我無講就無表示依個意思唔洗你操心
𣎴過係轉移視線之前
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
消委會今年做左個藍芽耳機測試
apple係40幾款入面最高分喎
豬閪老母雞俾我講中咗 肯定係老處女
無仔要有閪都無用
想問一下最後嗰句係唔係唔夠人講所以人身攻擊
明嘅明嘅,每次唔夠人講支那仔都係咁做
講中!真係唔夠人講搞人身攻擊
其實柒咗認咗佢咩得囉係要死撐!
之前我懶用輸入法打錯字都認係打錯唔啱啦!
人身攻擊完啦你問得就唔柒咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞