其實點解會有人接受到apple 啲漏音耳機

368 回覆
572 Like 61 Dislike
商業機密仲要有消息來源?
你依一日睇咗D咩?
講過好多次無人叫你信呀!
知同信係兩個概念
只有支那仔先唔識分
支那弱智仔
用得無線既仲講咩質素
未開賣嘅產品情報唔係商業機密???
你依日幾發表過幾多「偉論」出嚟真係大開眼界
你嘅common sense同正常人唔同無問題
但唔該要有「唔同」嘅自覺
唔好破壞正常人討論
弱智確實唔能夠準確描述你
應該稱呼你做
弱智無知嘅支那仔
所以咪話唔駛用正常思維同你個白卡佬討論囉
拎嚟娛樂吓大家唔錯 但唔好阻住大家正常討論
你繼續係間病房度幻想下呢度有幾多蘋果員工 有幾多商業機密啦下 唔好問點解呀
個個reply都放大 咁樣係咪等多啲人知你智障 ?白卡支那狗
你都無正常思維點用正常思維討論
你依日幾發表幾多「偉論」
「用過先可以知」論
「爆料可以查證」論
「睇得先算情報」論
「未賣唔係機密」論
依日幾真係大開眼界
一開始只係屌你條弱智仔去質疑爆料都幾荒謬
屌完先知你智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
綜合嚟講咁稱呼你啱唔啱先
弱智無知嘅支那仔
好簡單將你個智障仔講嘅嘢換一換 例如
「未用過都可以知」論
「爆料原來唔可以查證」論
「未睇得鳩up都當情報」論 即時合理幾多 明眼人都知
睇正負評就知無人buy你個白卡佬啦
仲有最後 乜撚嘢未賣唔係機密? 你唔係一路強調未賣係商業機密咩?
你又錯邏輯喎 支那邏輯大師
我都未坐過穿梭機
確實唔講得穿梭機可以飛出地球
原來查證爆料嘅方法係質疑爆料
要爆料人自證爆料搏俾人告違約
咁確實可以查證嘅
你意思係唔係咁荒謬?
睇返上面你係話瀏海mon依種睇得先算情報
唔漏音唔算
我概括有無問題呀?
仲有你指未開賣產品情報唔算商業機密
連自己講嘅野都唔記得?
請問依四大偉論係唔係一般人無辦法理解呀?
「用過先可以知」論
「爆料可以查證」論
「睇得先算情報」論
「未賣唔係機密」論
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
穿梭機飛唔飛得出地球你未坐過係真係未必知?
你又前後矛盾啦你話未用過都可以知嫁
人少少認咗錯佢啦 肉鳩酸
你三大偉論仲未解釋到喎
「未用過都可以知」論
「未睇得鳩up都當情報」論
白卡五毛狗
一時唔記得你智力低下唔應該調轉講
調轉講依種正常人嘅幽默手法
對你嚟講確實難以理解非常抱歉
係囉我未坐過都可以知
咁你點解要人用過先講得呢?
仲有我指你「爆料可以查證」論荒謬
點解調轉就係變成我立場?
而且調轉唔係爆料唔一定能查證咩?
數學幾年班學過集合未?
我只係指要爆料人自證非常戇居唔合理嗎?
「睇得先算情報」論係你講嘅我只係概括出嚟
突然變成我支持9up ??
調轉都調錯你仲唔係弱智?
你嘅四大「偉論」仲唔荒謬?
「用過先可以知」論
「爆料可以查證」論
「睇得先算情報」論
「未賣唔係機密」論
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
9up大師
你係咪認咗原來唔係樣樣嘢未用過都可以知呢個
由細到大都係你老母教錯你嘅認知呀?

仲有你都係未解答到你三大偉論

「未用過都可以知」論
白卡五毛狗
開心share
係囉!咁你最開始點解問人地用過未呢?
人地唔用過唔知得???
我一直都係咁意思
係你問條白痴問題完全違反依個邏輯我先屌你
原來你明依個道理嘅咩?
咁當初又問條咁白痴嘅問題?
仲有,唔好自己作故仔屈人
我概括咗你嘅偉論係你自己po上連登有記錄證明
唔係我屈你講㗎
請問你所指我嘅偉論出自邊個reply
唔係將你嘅偉論反轉就係我㗎
而且反轉仲要反錯明顯數學集合無學好
屈人唔成反而再次表現你確實智力有問題
相反,你嘅四大偉論我有引用來源做證
(呀!五大啦!我翻睇之後發現漏咗一個)
「用過先可以知」論,來自#24
「爆料可以查證」論,來自#136
「支仔先講邏輯」論,來自#147
「睇得先算情報」論,來自#164
「未賣唔係機密」論,來自#178
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
用apple漏音耳機同開喇叭冇分別
你條傻鳩剩係識複製 唔敢正面回應我問題?
情報話我知你係毒撚
仲有你都係未解答到你三大偉論

「未用過都可以知」論
白卡五毛毒撚
你眼殘㗎,我正面答咗你幾多次係你重覆又重覆問
連你自己前個reply內容都可以唔記得要我提返你
你自己都話「你係咪認咗原來唔係樣樣嘢未用過都可以知呢個」
咁點解一開始問人用過未呀?
你依個問題係唔係問得最on9呀?
你嘅五大偉論我都有俾引用來源
請問你老屈我嘅source係邊到呀?
只有「未用過都可以知」論我認呀!
我未坐過穿梭機都知佢可以飛出地球
依樣唔係正常人嘅common sense咩
你反對表示你唔係正常人?
我將你五大偉論嘅source po出嚟
俾大家睇睇你嘅言論有幾反正常人嘅邏輯
「用過先可以知」論,來自#24
「爆料可以查證」論,來自#136
「支仔先講邏輯」論,來自#147
「睇得先算情報」論,來自#164
「未賣唔係機密」論,來自#178
發表依啲偉論嘅人係唔係
智力唔及正常人
常識唔同一般人
偉論似足支那人
弱智無知嘅支那仔
鬧交鬧咁多頁想加入都加入唔到
唔洗加入嘅!我得閒玩下弱智仔啫
睇我表演就得
我心血來潮chok佢兩chok佢就自認自己問得on9囉
連發生咩事都分唔清唯有潛水走佬
想玩多一陣都無得玩!
咁你都講得出
因為開放式=垃圾
幾靚聲都好 漏聲就係垃圾
你架車冇軚話之你個engine 快過火箭
樓上個白痴仔隔咁耐唔敢應我機?正廢物
唔洗加入嘅!我得閒玩下弱智仔啫
睇我表演就得
我心血來潮chok佢兩chok佢就自認自己問得on9囉
連發生咩事都分唔清唯有潛水走佬
想玩多一陣都無得玩!

支那邏輯仔 隔一排唔敢應我機?講咁多頁都解釋唔到
廢撚到
你眼殘睇唔到#192
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞