其實點解會有人接受到apple 啲漏音耳機

368 回覆
572 Like 61 Dislike
個個鐘意用入耳咩 唔入耳又冇乜選擇
你睇回覆時間啦

同埋都未有正式價出街 你點知佢唔漏音
成日帶住唔聽任何野
減少dd嘈音又可以偷聽下人講野
有啲人隻耳戴入耳會唔舒服

但係你地可唔可以為下自己隻耳着想
有次有個用慣airpods嘅fd 試我啲open back 耳機,佢竟然要開大我一倍聲
我一戴返上去聽一聽即刻嚇一嚇
玩speaker又唔見人話漏音
入耳咁撚焗,唔會想長期戴住
有幾撚嘈 你撘地鐵咪仲嘈
唔鐘意入耳
戴到好辛苦
有無非入耳/非耳罩推介
人地係鍾意apple咋
人哋要下款 要apple 咋嘛
唔係個個人隻耳都戴得入入耳
你同啲fd木耳又點聽得出分別
一坐近企近就聽到,你撞聾定點?
真係同啲廢老無分別
同一價錢有線係咪好過無線?
我反而用非入耳式都好唔舒服,完全唔明啲人點戴,我用入耳式海綿耳膠舒服好多
我指嘅係邏輯概念
係「知道一件野嘅事」必須具有「用過依件野」作為「必要條件」嘅邏輯關係
請問唔係邏輯係咩?
依家就係你一開始提出一個咁荒謬嘅邏輯關係去破壞討論
先會引發一連串問題
按照你嘅邏輯
個個po一出現未經甚至不能證實嘅消息就問句「你點知㗎?」
咁討論區仲有咩意義不如叫證明區啦!
戴住耳機我點撚樣聽到人地
有幻聽你就睇醫生喇支那狗
係咪全世界喺街都要聽住歌?
同啲藍絲廢老一樣,條街反正都咁嘈唔差在我啲噪音你又幾好意思話人支那狗
因為idog唔知亦唔會睇其他耳機
呢個時代無降噪同環境聲,用家追求緊無損音質但你就反其道而行,仲要同pro 現價爭一百幾十,個定位真係錯得好緊要
因為我想同時間聽到身邊啲聲囉
本身做嘢環境周圍都好多車出出入入,如果完全封哂聽唔到出面聲都幾危險

試過戴單隻啲同事企係戴耳機個邊細聲啲講嘢已經可以得返3 4成音量聽唔清
哦 原來一件事唔駛fact check就可以信晒
咁你同共產黨有咩分別?你返支那生活啦
橫掂支那出咩新聞 你都唔會fact check
支那無證明區嫁 唔駛證明真假嫁
睇你個五毛格出晒嚟
唔係唔洗fact check
而係唔需要依家fc
講過幾多次想fc去開賣嗰日去試就fc到
又唔係無得試你怕咩買錯
爆料都要fc咁新macbook瀏海mon唔洗爆啦
自己睇apple發佈會咩fc到
仲有你嗰個「用過先可以知」嘅支那邏輯幾時先可以證明
我無用過新macbook先為指新macbook瀏海mon一事道歉先
費事支那邏輯人士玻璃心碎
呢個post 第一頁d 正負皮真係好搞笑班友就黎人格分裂
咪玩啦 單論音質就係
綜合黎講 1舊水入耳冇可能贏到airpod囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞