其實點解會有人接受到apple 啲漏音耳機

368 回覆
572 Like 61 Dislike
我知入耳式耳機好處,但個異物感我頂唔順+本身油耳,所以我都係用非入耳機算

朋友話apple呢個一睇就知係apple,有牌子同型
用其他嗰啲睇唔出咩牌子同老土
我心諗咩料
我只係假設一種情況
就係apple做嘅就可以知
去回覆你句「依家你用緊咩 ?尋晚先出」
突顯你問得有幾荒謬
唔表示爆料條友係apple到做
唔係你串嘴先問人「依家你用緊咩 ?尋晚先出」我洗答嗲?
你先解咗「依家你用緊咩 ?尋晚先出」依句問得合唔合理先呢?
我真係唔明白唔用緊就唔講得嘅邏輯關係
無你依句荒謬嘅問題開始就無你成日嘅支那偉論
合理呀 如果佢答到我 係用緊呀 我係蘋果員工而又有證明咁我咪信囉 依家好似你咁鳩up幾句又無料爆到我咪唔信囉
成日邏輯邏輯 我真係後悔呀 後悔當時你答蘋果員工果陣仲答你條五毛 俾你賺咁多
首先無人要你信你你可以唔信
講過好多次你記憶力係唔係都有問題
人地爆俾你知你仲要問人用緊呀?點知呀?
下次搵鬼爆呀?
你信唔信關我撚事
但係你唔合適提問導致知情者唔想再爆料就關我事
你所謂嘅合理只係對你嚟講
但係對大家嚟講一啲都唔合理
因為無人好似你咁弱智去focus一件爆料嘅事係真定假
要知真假等開賣就知依啲係聽咁多年apple爆料嘅common sense
你問一個無人focus嘅問題仲要串77咁問俾人屌係抵死
佢爆過啲咩?爆咗啲咩而關你事?依家佢有爆咩
係你一廂情願認為佢係蘋果員工用緊部耳機係度爆緊料?
無爆你咩唔好問囉
你當唔知無漏音件事咩無爆囉?
聽完人爆料又要質疑真係第一次見
嘈你又唔係嘈我
求撚其有聲得啦
都係條街到聽歌講閪音質咩
呢位師兄一定係用joox聽歌
joox啲歌喺Airpod走出嚟喺全損音質
依家佢爆咗我質疑佢咩?
問題係佢咩都無爆 但你又講到佢知件事
跟住又無鳩聊話佢係蘋果員工 鳩up唔駛fack check
五毛邏輯 總之我講就係 信咗先 遲啲你先準fack check
人地咩話你知一件你唔可能依家知嘅產品情報囉
咁唔係爆料咩叫爆料呀????
咁Apple發佈會前講瀏海mon算唔算爆料呀?
係唔係又可以問下人地「你點知㗎?」「你用緊呀?」
你智力正唔正常?
我嘅說話需要智力正常嘅人先可以理解
弱智唔該返庇護中心唔好上連登啦!
Apple發佈會前講瀏海mon算唔算爆料
算呀 呢啲外觀一早已經有晒相睇
但耳機唔一樣 你知個樣係點 但唔代表你知佢有無漏音
因為呢啲正正就係要試咗先知
睇你講嘢都知你智障 駛乜用正常智商同你對答
唔開心果陣睇下你啲留言當娛樂供大家開心都唔錯
耳罩式呢咁
你嘅common sense係唔係同普通香港人係唔係有好大分別?
產品情報就係產品情報唔分睇得定感受得定規格數據
按你嘅定義有相先叫得爆料無相唔叫爆料
咁新MBP用加強版M1(當時甚至唔確定叫咩名)就唔叫爆料?
因為唔係外觀上嘅情報無相睇㗎?
(你係要講Cap圖有個名就叫有相嘅話,發佈會前連Cap圖都無得字)
係唔係問得「你用緊呀?」「你點知呀?」
笑死我我真係分唔清邊個娛樂邊個?
我上個回覆已經畫公仔畫出腸連正常人都知嘅爆料定義都打一次出嚟
結果你仲要死撐人地唔係爆料
你要表演自己有幾無知同弱智我確實阻止唔到
不過你弱智還弱智,攪亂討論都係要俾人屌嘅
唔會因為你弱智就有特權
有冇試過用耳棉
你話我阻咗佢討論
佢爆咗啲咩料?你肯答未?
答我啦五毛 依家你搞亂討論呀
搞亂連登呀 五毛狗 衝出嚟柒
人地咩話你知一件你唔可能依家知嘅產品情報囉
咁唔係爆料咩叫爆料呀????
你智力正唔正常?
我嘅說話需要智力正常嘅人先可以理解
弱智唔該返庇護中心唔好上連登啦!
你記性唔好我複製多次俾你睇
十未見過一個有少少聽歌要求嘅人用
佢講咩情報呀?複製嚟睇下 情報就係蘋果員工有人用過呀?
情報係唔漏音呀!
係唔係情報呀!
人地係開賣前講呀!
係唔係爆料呀!
你要人自爆自己點知商業機密
係唔係弱智呀!
弱智仔
情報係唔漏音呀!
係唔係情報呀!
人地係開賣前講呀!
係唔係爆料呀!
你要人自爆自己點知商業機密
係唔係弱智呀!
弱智仔
無消息無來源 人講你就信
有無獨立思考呀 定你真係支那生活 黨話咩你就信呀
情報話我知你係五毛呀
國安部話我知呀 國家機密呀
五毛撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞