其實點解會有人接受到apple 啲漏音耳機

368 回覆
572 Like 61 Dislike
會帶入耳ge就買左airpod pro啦
攞入耳同半入耳黎比做乜9
有咩半入耳耳機係無漏聲 求推介
不過通常帶半入耳耳機, 帶到全車人都聽到歌果D, 對耳本身已經聾左
老老實實
幾次隔離位戴airpod真係會好騷擾
漏音果種拆嘅音頻會聽到人勁唔舒服
你講得啱,可能好多買airpod嘅都係聾左
唔好斷章取義
我係講將音量開到全車人都聽到果d已經聾左
正常音量最多開50-60%已經夠,要貼住個耳機先會聽到漏聲
冇斷章取義
而係每次有拆聲就會望過去 偏偏次次都係airpod
唔排除因為漏音 所以先要再開大聲啲
因為今時今日會漏音嘅耳機已經好少見....
我係apple有你依啲傻仔客真係滿懷安慰
咁佢講個耳機有爆料話漏音未?爆料我就唔問佢啦
我問佢點知 佢答到我有人爆料我咪唔問落去囉
你睇你前言不對後語 依家連問你點知都唔得?
共產黨真係惡
樓上有巴打推介嘅galaxy buds live 都有漏音問題
所以先求推介唔漏音嘅半入耳式耳機
與其話次次聽到有耳機漏音都係AirPod
不如話大多數人用半入耳式都係用AirPod
galaxy buds live有漏音而我冇遇到係好正常
因為本身就少人用 佔有率極低
唔講第二手資訊啦
一般只會討論自己遇過/聽過/見過/經歷過

btw其實買得半入耳就預左漏音 預左漏音就預左音質差
至於點解漏音=音質唔好 不妨自己google下
當然如果你話自己木耳 就自然可以唔洗理佢音質好唔好
佢唔爆得?爆料要攞證?
爆瀏海mon條友洗唔洗講埋自己點知先爆得
而且我嘅「道歉」係俾你依種用支那邏輯諗野嘅人睇嘅
接唔上比正常人睇嘅部份係好正常嘅事
所以我咪話樓豬on9囉,根本所有半入耳都會漏音,佢就標題黨針對apple
事實就係根本有唔少人係唔鍾意帶入耳式,又唔想帶耳罩式大大舊咁
所以我咪問點知囉
好似你咁答我係蘋果度做我用緊?
我話嘅fack check係指要fack check佢嘅消息來源可唔可信
我話你係共狗 因為我有共產幹部話我知嘅 唔駛fack check
我話你係就係
巴打請留意返樓主個user name就明
我都唔明 上次踩都仲要比人屌 成班盲粉食屎狗都痴撚線
漏音又問下,瀏海又問下
問多幾下睇下再有冇人爆
你個「問」本身就無意義
因為大家都知道爆料好難FC亦唔需要即刻FC
要FC等賣機就有得FC
好啦咁你依個消息幾時有得FC
我已經從你提出咁多支那邏輯FC你係支那仔
特別係最經典嘅「用過先可以知」嘅支那邏輯
唔好意思連登仔只歡迎用邏輯而唔係支那邏輯去討論
用支那邏輯討論麻煩返去貼吧微博嗰邊
嗰邊嘅討論先可以用支那邏輯去理解
揸車用嚟聽電話好好用
入耳反而唔好
最好笑係好多一開始笑airpod樣衰嘅人
結果最後都走左去買airpod
因為大家都知道爆料好難FC亦唔需要即刻FC
睇嚟你支那生活慣咗先講得出呢句
係呀 fack check係好撚煩嫁
返去你支那生活啦 繼續做你五毛分化工作啦 唔駛扮正常
你果套唔適合香港嫁
呂你老母
你連爆料都係咩野都唔知呀!
爆料係指違反公司保密義務將商業機密外洩
公司要保密得就唔會俾你去查證
正常人都可以理解到爆料好難證明嘅道理
喔!明白啦!支那嘅商業機密係國家所有
唔怪之得支那人會認為商業機密可以查證
確實係正常人唔能夠理解嘅情況唔好意思
所以我先叫你返貼吧微博討論
因為香港人係好難理解支那依種情況
係到雞同鴨講無咩意思,返微博啦!
係呀 係好嚴重
所以我話有共黨高層靜靜雞話我知你係上面派嚟嘅五毛
但無得查 我要保障返高層安全
支那邏輯又嚟啦!
爆料係可以FC只係無得即刻FC
你就要人即刻同你FC搏收大封信斷絕以後嘅爆料機會
俾人屌就用老屈去對比
嘜老屈同爆料一樣咩?
爆料開賣就知啱定錯
老屈幾時知呀?
將老屈合理化嘅人唔係支那人係咩人呀?
係呀 係好嚴重
所以我話有共黨高層靜靜雞話我知你係上面派嚟嘅五毛
但無得查 我要保障返高層安全
支那邏輯又嚟啦!
爆料係可以FC只係無得即刻FC
你就要人即刻同你FC搏收大封信斷絕以後嘅爆料機會
俾人屌就用老屈去對比
老屈同爆料一樣咩?
爆料開賣就知啱定錯
老屈幾時知呀?
將老屈合理化嘅人唔係支那人係咩人呀?

你露晒底啦五毛 發覺你之前好多事都打錯晒
成個支那人扮香港人口音打字
五毛最叻就係講邏輯思維再屈鳩你係支那
一開始就係你講唔贏屈鳩人支那共產黨先
依家愈來愈多破綻露出嚟
倉頡差唔識打乜字都唔俾
唔想開語音輸入打住個同音字啫?
極限咩5P關支那咩事?
仲有五毛最叻唔係講邏輯而係講支那邏輯
睇過波特王都知五毛識鬼講邏輯
請問兜到「用過先可以知」論未呀!
請問兜到「爆料可以查證」論未呀!
你啲支那偉論層出不窮
邊個唔知你係支那人呀?
講事實變屈人?
唔係你講我點列出上面你講嘅支那偉論
你唔講我又點知你係支那人呀?
我只係將一個人嘅特徵同身份連結一齊
完全可以FC絕對符合正常人嘅邏輯關係
等等,香港人唔講邏輯??
咩人會認為香港人唔講邏輯呢?
等你答咗我最開始邊個apple員工爆料先啦
你最先答嗲果part呀 答到未?
又生安白造話佢自己就係爆料人?你呢啲咩邏輯?
五毛邏輯思維?我都話我都係爆料人 你隻五毛仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞