其實點解會有人接受到apple 啲漏音耳機

368 回覆
572 Like 61 Dislike
打和super

咁既野都可以嘈一餐
香港人真係好大壓力

其實唔開咁大聲米唔會漏音囉
好多人帶都唔會聽到..
大大聲果d殘障人士黎
就下人啦
事實證明,同弱智講道理係愚蠢嘅行為
我終於體會到波特王嘅感受
其實嘈贏左係咪免費獲得airpod一個? 笑死嘈幾日
我都唔知點解
明明串下人問得弱智點知真係弱智
咁質疑法俾佢學相對論一定質疑點解愛因斯坦要假設光速不變設為公理唔俾質疑
愛因斯坦都答唔到你依個問題我一介凡人要點答?
學波特王講關懷佢哋就得啦!
係巴士有時我係可以聽到格黎個個人聽緊咩歌
成件事就係因為你話我質疑唔合理而引起
依家又話覺得合理?我對你好失望
你傻都唔好傻得咁直呀大佬
原來同一個唔正常嘅人講嘅嘢 要解釋返係好辛苦
何況要說服佢
都話大膽假設下一步係小心求證
愛因斯坦假設完 都要求證完先說服到人啦下話
每個科學家個個都假設 但假設完唔求證唔代表佢錯
但一家唔代表正確囉
你唔好成日活係自己二次元世界入面啦
你呢種人現實生活好恐怖 自我固執到極點
成日以為自己先係正常 一爆起上嚟斬人果種就係你呢啲人
你以為地心說係白痴
但人哋 又以為你日心說係白痴
就好似我哋正常人 明知你唔正常 都繼續覆你咁多嘅情況一樣 但分別在於我拎你嚟係娛樂 因為你啲留言我睇完真係會引到我笑
漏音係客觀現象又係你認為 呢個現象係咩環境情況下先叫準確?你又答唔出阿麻 答唔出跟住又話人下下要解釋好辛苦
屌 好心你啦
可就人哋負評你係可能因為你諷刺得唔好
咁咪證明你嘅回覆係大部分人都唔接受囉
又比喻返選舉 你嘅政綱 講出嚟 市民投咗反對票
雖然係因為好多方面嘅思考而去唔支持你
間接證明咗你個回覆係一個失敗嘅回覆
話說愛因斯坦出論文應該除咗photoelectric effect之外都係thought experiment黎做實驗驗證相對論個堆係另一堆人黎
可能人地以為自己係再世愛因斯坦呢!
因為未壞所以未換
但你話音質差 其實係低音
人聲佢冇乜問題
你拎幾百蚊嘅入耳 一定差過佢 除咗低因

我一直話佢耳筒差 但聽完對比過 唔係 我指airpod
用開sennheiser momentum , airpod 係有時要用
哈 又搭嗲
中肯 唔似得某啲傻閪講一兩句都未試過
就知佢漏唔漏音
有冇wireless headphone 推介
橫掂都咁嘈直接用喇叭播歌聽咪得囉
D廢老最鍾意大大聲咁播
我反而平時DESKTOP鍾意用有線個隻APPLE耳機,唔洗塞實個耳仔,塞得耐之前試過個耳洞好臭
唔鐘意入耳式個感覺囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞