其實香港人思想真係好守舊

598 回覆
2044 Like 422 Dislike
Cbd油點臭到你 你不如話你屋企啲花生油香
有無tg谷link
可一不可再
我試咗
每晚瞓得好舒服
你睇YouTuber 係睇愛莉莎莎?

https://youtu.be/ZV2Ss724vC0
吸毒就吸毒啦道友
訓唔著用melatonin 咪得
你唔係守舊,係文盲啫
感覺上似未做夠research
始終新野要啲時間觀察下
同埋你都肯定買個舊冇thc係入面
有啲似疫苗做白老鼠嘅感覺
多啲監管同宣傳可能會多啲人試嘅
毒撚去阻唔到老婆結婚就屈鳩我道友
樓主死道友
想知呢類產品係咪真係可以抗焦慮
有用嘅話我都想買嚟試吓
lm睇道友圍爐
我問下再覆你
有冇邊隻油好介紹
其實涼茶鋪既 火麻仁就exactly 係大麻
只係火麻仁係大麻既種子 所以唔會有 或者得好少THC

所以如果班人係反CBD oil, 咁佢地應該連涼茶鋪都要ban埋
之前上網買過cbd嘅護膚品 用完皮膚好左好多冇咁容易敏感同少左暗瘡
信連登道友一成都死 佢一路同你講cbd有幾西利但係唔會同你講thc有咩特性 你問下佢地無thc 食唔食

望下依篇先 早排toyz販毒 大麻依個topic之前好熱烈咁討論過
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60076&snA=6635823&tnum=522
特定場合先焦慮啫
應該唔洗睇住掛
嘩 飲完好迷幻啊
有唔少research 都話可以舒緩焦慮同抑鬱 如果你焦慮真係好嚴重/影響到生活嘅話 有閒錢可以試下 希望香港多啲人關注 至少多啲留意呢樣嘢 叫有機會可以分到邊啲係質素好啲/分到邊啲係提煉到無thc 成份 唔洗估估下驚畀人告
Ok我了解吓先
屌你真係傻鳩嚟 cbd關乜柒嘢thc 事你真係柒下柒下咁 自己上網睇下啦 你老咗一撚定係啲老屎忽 屌極唔撚化嗰啲 建議你搬翻大陸搵牆封撚起自己算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞