其實香港人思想真係好守舊

598 回覆
2044 Like 422 Dislike
https://www.nd.gov.hk/pdf/CBD_Information_Note_Chinese.pdf

https://www.nd.gov.hk/pdf/CBD_Information_Note_Chinese.pdf

希望呢d鋪既CBD抽取方法夠精純,可以做到htc free,唔係既話買既人都隨時犯法,我小市民唔識分,所以報哂差佬同海關等佢地研究下
成班道友
直接啲啦
你都想睇人仆街姐
就算人地仆街你都唔會係企高地望既人
你仍然係低下層既人種
問心你目的真係想安眠?
咪又係想香港大麻合法 隊草stone
講到懶好聽
下,上面話賣或管有cbd唔犯法,佢無含有htc咪唔犯法,有咪等專業人士去判斷,何必誤導人「cbd唔犯法」?我完全無咩道德高地感覺,我最憎一d人為左自己既商業利益或自身考慮去誤導其他人去做一d有潛在危險既事,做人請唔好咁仆街
一睇就知你呢啲講就凶狠
連上網報警報海關你都唔夠膽
就算報左,叫係錄口供都話唔得閒
on99
唔係個個都係你呢種心態
係呀,無htc成分既cbd產品係無犯法,禁毒處都係咁寫架,但唔知坊間cbd產品純度係咪咁高啫,我唔識分,等專業人士去查,合法咪得,大家安心
政府話係毒品就個個信,反麻撚一聽到大麻,就會諗起毒品,然後就諗起鴉片戰爭、不平等條約、割讓領土、民族恥辱、國仇家恨、列強入侵,全部人即刻化身支持政府嘅大中華中國人,畀班藍絲更加藍
K11 成間野棟係到 你咪報驚查佢

上次去個staff姐姐仲幾靚女
唔想試咪唔想 你啲friend又唔係話唔畀你做

我同你講anal sex edge control 3p 4p 食大麻再做愛好正
咁你唔做係咪好守舊
on99
你收皮啦 自己睇前文後理cbd 又毒乜鳩蟲
https://www.hktvmall.com/hktv/zh/search_a/?keyword=cbd&category=AA13300000000
比wiki王搶左頭啖湯添
死啦佢係咪犯法 洗唔洗報狗?
Like I said
笑死 邊撚到提過合法化
呢啲傻仔真係報完會有唔同人招呼佢架啦 到時佢咪知個社會係點玩
hktvmall求其search cbd都一大堆product
幾時報?
佢只係想睇人仆街
你話佢佢咪話「我唔係呀 我只係唔支持啲人走法律罅喳之類既說話」根本大家心照啦呢啲小人物之流既人種
幾撚時有話唔食守舊 話覺得cbd 係毒品嘅人守舊呀傻閪 柒下柒下自己又唔撚追po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞