其實香港人思想真係好守舊

598 回覆
2044 Like 422 Dislike
完全feel到你嘅型

規律睡眠時間加運動,可解決90%失眠,我自己身邊見唔少返office工,又唔願郁既失眠朋友

痴撚線
真係針吉唔到肉唔知痛
離晒地既傻屌

精神病病人只要保持心境開朗就可以好快
連登醫生又贏

90%失眠,幾時拎諾貝爾
凍幻茶

有名你叫
火麻仁
唔係守唔守舊問題 而係你試cbd 覺得正 你會唔會心思思想試大麻先 會唔會心思思想試其他毒品先
會既話 其實你自己都當左cbd 係毒品
唔會既 咁你都無必要話人地思想守舊
因為CBd唔係毒品 當佢佢種新既野都可以 但唔洗佢同大麻掛釣 藥用就係藥用
你朋友啫
我身邊啲朋友都堆草
好心搵埋啲臨床報告畀佢地睇都覺得我導佢吸毒咁

咁份報告可唔可以擺上黎share下
想知道e個世界既事多一點點
心理作用
日間食會咁?仲諗住買黎朝早食放鬆心情。
失眠一定有精神病?
唔知痛?你根據咩假定我無失眠問題?

失眠有唔同程度,你一野推到極端有精神病,又講乜9諾貝爾,有咩建設性?究竟邊個離地?
唔守舊又點會個個香港人都成世人跟住一條公式去行呢
例如一定要30歲前結婚生仔買樓擺酒,就到deadline就求其搵個人結婚,樓就狗屎垃圾納米樓照買
Cbd同thc都唔識分嘅人你同佢講咩都無用
你同佢講石油喺動物屍體度變出黎分分鐘嚇到佢以後唔敢搭車
唔係日間晚間問題 係自律問題,人有惰性會好容易依賴任何野。例如適量嘅大麻帶比你放輕嘅感覺同爆炸性嘅思維。

食多咗個量你個人係會好迷,唔知自己做緊咩問非所答。長遠黎講你自律嘅當然係好 唔係嘅都係建議你不掂為妙
香港買咪得 大把門市有得買
咁你90%數據喺邊度嚟
CBD感覺不大
smoke完一J就真係好好瞓
利申 外國撚 合法
你好柒
屌你老母個撚個都afford到規律睡眠加運動咩
呢度香港呀
我番工番到飯都冇撚得食呀規律睡眠
萬寧大把
洗去iher
你幾個朋友唔中意就入哂香港人數
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞