其實香港人思想真係好守舊

598 回覆
2044 Like 422 Dislike
真 見到稍為開放少少嘅台灣 toyz 一事就已經睇到 亞洲大部分人嘅思想 喺呢個po 都睇盡啲無更新自己知識 一味反嘅人 為反而反 even legal 都覺得係衰嘢 仲有啲以為眾人皆醉 佢獨醒嘅喺到陰謀論化成個post 都未講到大麻合法化就屌撚曬鬼 就算係討論又如何 同年都有禁酒令 根本上so far都無乜人食大麻食死 但轉去講煙同酒就講到口臭都大把
Cbd 我認同香港人係守舊
食煙都比人屌到上天堂
Cbd 一講到大麻邊有人信你

大家有冇食過大麻
食過就知禁食其實可以理解
咁飲酒都禁得啦
其實我覺得係
有時自己一個人飲醉少少都想試下跌樓
一定成堆老嘢出嚟反對 老實講呢啲都可以舒壓 但醉酒都比食大麻 醉酒佬通常都aggressive啲
大麻都唔一定係毒品
睇邊度地區姐
仲要題鍊既就算9數
求介紹
每日熟睡應該得兩個中
cbd vape 真係好撚有用
試過有次撘撘下巴士突然 anxiety attack震晒個人勁慌
返屋企vape咗陣cbd 就即刻舒緩返
屋企人過身 depression個時都係靠佢頂住返工時間可以做返個正常人
邊到有得買?
其實呢啲係無知叫佢地行返岀個井底先
用緊係幾好,不過我係用皮膚野
上面有好多師兄有提到 最近睇台灣一隻叫鈿宗嘅 會有埋第三方test 話無含thc Ching可以睇下
油最有效?
邊隻最靚最純,香港又買到呢
SWISS FX係咪最好
唔單止
本身大麻都有分好多種, 唔係種種都會令人high
有啲吸完會令人好放鬆, 接連1 2日都會好relax同定時定侯自己識上床休息

有部份香港係守舊之餘仲唔肯接受新知識, 但係個世界就愈變愈快
係喺上環 間野叫Found
咁講啦
喺面對你焦慮果樣野時,你係會claim少少
但最主要既作用係
本身當你觸發到焦慮而又真係出現左d好壞既情況,咁會深化左你既焦慮
但CBD就係令你弱化依種吸收「教訓」既能力
有機會令人走出焦慮
我自己就係咁樣走到出去
抑鬱唔清楚,始終係兩樣野黎
又有人借CBD佢講大馬合法化
穩陣起見 推薦台灣嘅鈿宗 有第三方檢驗
感謝
我唔係失眠, 係訓完好似無訓果隻
有食過CBD 無咩效果

講真全日都眼訓衰過失眠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞