其實香港人思想真係好守舊

598 回覆
2044 Like 422 Dislike
真 但都係民間自資多 因為算係爭議性議題 所以都無政府做嘅研究
https://youtu.be/t73HNabWfeg
呢條片都畀咗另一個角度講lsd 其實真係越嚟越多嘢唔同咗 但睇樓上啲傻鳩仲喺到講緊cbd 係毒品
希望佢地有一日有啲咩cancer嘅時候 都係落嗎啡飲下酒食下煙面到最後人生
與其話係守舊,不如話係無知
想報警拉撚晒呢個po啲道友
咁都好撚多人係無知 過多幾年政府洗白 洗洗下就變翻藍絲
離地撚
CBD 變 LSD
吸毒講到大條道理咁
港豬之所以係港豬,就係因為佢哋懶得諗
唔係守舊係盲呀
打少啲飛機啦
收皮啦死毒撚 講啲嘢柒下柒下又無重點睇你都係畀人杯先上嚟刷存在感 死埋一二邊摺
大家咁話啦
關你咩事呢毒撚
講野無point淨係識屌
岩岩索完k?
psychoactive ≠ hallucinogenic
講講下cbd有人講埋食大麻
你不如睇多d CBD嘅research paper先講啦
笑死 上面講撚咗唔少cbd 香港合法 係咪見結衣畀人屌 你嬲撚到失撚咗智先加埋k 嚟講 香港都唔係毒品就話吸毒 涼茶舖賣火麻仁都係大麻嚟 咁咪大拆家 十八區總有一間 你會唔會話凍檸茶係水 都係水沖出嚟㗎
都係嗰句 睇死你嗰時讀書就畀人杯緊 講啲嘢九唔搭八以為自己啱柒曬咁 又唔撚聽書自認自己最撚叻 用自己嗰套啱撚曬嘅想法套落所有嘢到
敢柒敢認
same純粹有啲油喺口 冇覺有咩幫助
仲發現 逢係訓前有食嗰日就發惡夢
停左之後會唔會又訓唔返
近排唔係成日訓到
ching 你呢d唔叫research paper
呢d先係
doi:10.1249/MSS.0000000000002606
doi:10.1111/bcp.14038
道友索到shot撚左
以前Ketamine夠係合法啦
比你班玩完用黎high咪變毒品囉
你講嘢就9588 成個即刻駁嘴啲傻撚咁
一味踩香港人 收皮啦
係呀係呀 白宮聯署執柒咗叫人用白宮聯署嘅柒頭收皮啦
講咁耐仲講緊索 同你個毒撚講都曬時間 都係嗰句 行埋一邊摺啦 無人同你傾計就上嚟博屌當有人同你溝通緊
比香港有民主
但D民智係咁既一樣玩完
你想要邊方面research cbd 係毒品 cbd 迷幻定cbd 有無改善發炎問題定cbd係無用

禁毒處見到
唔係危險藥物 但係需醫生處方登記嘅第一部毒藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞