其實香港人思想真係好守舊

598 回覆
2044 Like 422 Dislike
影響心智就要禁,唔禁酒?
影響健康就要禁,唔禁煙?
班傻仔仲係唔知道政商D利益關係
點解某D係合法,某D唔合法,
有D係毒品有D唔係
更何況CBD只係有鎮靜效果
班友就同THC撈埋一齊講,以為CBD=大麻
冇得救
喺屋企入面食係冇問題,但係如果明知煙仔臭,唔想整臭你自己屋企,所以出窗口或露台噴鳩人就係影響人啦
已經試左飲品cbd
香港大把垃圾以為自己思想走得好前,事實上仲守舊過清朝,冇試過嘅嘢一律都話係唔好係垃圾
表面望上去好似與時並進但係個心入邊同個化石係一樣
賣果D唔係藥咪得
Cbd無撚用
無謂哂錢
有人接受到有人接受唔到,
關守唔守舊咩事
呢啲撚樣食煙飲酒死撚咗佢算啦 唔拎埋禁酒令嚟講
畀刻板印象影響到咁 可能覺得年紀夠就要結婚生仔嗰啲嚟
守撚住傳統嘅嘢 不如婚後先扑嘢 唔好講粗口 畀老豆老母打不還口算啦 呢啲人生仔都唔知會唔會打仔當教仔 諗到都鄧佢個仔覺得慘
所以你唔覺得好可悲咩?
係自己屋企範圍做自己野都會影響到人
我形容守舊嘅係認為cbd 係毒品嗰堆 解釋咗好多次 你係唔係無睇到
CBD煙係咪好臭
香港問題 呢個應該都係好多人另一個失眠/煩惱原因
死毒撚真係好撚恐怖,乜都無了解過就亂鳩up係到發表謬誤,同啲見到女人就話係雞嘅毒撚一樣恐怖
唔知喎 但上面睇啲鬼佬吸thc 又唔見話要臭我都係用cbd 油咋
生活環境已經夠大壓力
食枝煙,食CBD舒壓下都要比人屌
真係以為個個人都work life balance
財自周圍去旅行玩咁嘆咩
唉香港冇撚得救
好似前排都有fd試過類似既野不過唔係為好訓係為左放鬆情緒
班道友又上黎圍爐
規律睡眠時間加運動,可解決90%失眠,我自己身邊見唔少返office工,又唔願郁既失眠朋友

離地到 屌你老母
我就係個10% 得未?
香港應該去到買有 巴絲有冇介紹
同埋食cbd 煙會唔會好上頭
到你係屋企食就會比人屌成身煙味出街又係影響到人
到你話街到車廢氣仲勁過煙味,就會屌你臭蟲論一單還一單
連登講食煙飲酒,點食點飲都係唔岩架
百貨應百客,不同嘅人有不同失眠成因,不同生活問題
但佢擺明要你認你食CBD錯,佢啱
你認左佢算啦
鬼佬已經講緊lsd 對面對死亡嘅人可以令佢地無咁害怕死亡 接受自己將要離世 喺香港醫療咁撚飽和嘅時候 可能仲講緊搵嘢吊命吊埋餘生 處理生理唔處理心理問題 賴屎賴尿都可能半日先有人換片 呢啲心理問題 都無乜人關注
樓上啲人仲喺到認為自己啱曬 報警報警 只係覺得吸毒吸毒 但又想移去大麻合法化嘅外國 對呢啲問題唔理會 某程度性質同藍絲一樣 睇完真係覺得香港人唔抵可憐同好撚可悲
笑死10%+1 一星期4/5日都改善唔到點攪
咪撚移民 美國加拿大呀
毒蟲國家丫嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞