一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
小弟以後就迷上左呢個角度,jj十分享受既同時,一個mk妹竟然俾小弟咁樣騎住,仲要個袋long住喺佢下巴係咁磨。
好快,小弟就爆曬喺佢口度,抆出黎後,肌肉再抽動多下,射多1ml喺佢個鼻度。射完佢仲含返乾淨我細佬,呢一刻,小弟心諗早d叫無咁嬲,白白打左幾年j為咩?佢啖啖定lur返出黎,再抺返乾淨個鼻,望住小弟笑一笑。
沖完涼著返衫,佢問小弟扎頭好定唔扎好,話扎左似楊怡。我笑而不答。佢臨開門走就若無其事話:今次過曬鐘,又俾人鬧lu,hehe。突然錫左小弟一下面豬登就笑住開門走。
李卓人問佢跟邊個,佢話跟可樂。就落樓梯了。
我就到櫃台俾錢,佢話360,先醒起應佢好似唔記得收我嗰200。我俾400,佢好軍真地找40,話多謝曬,多d黎。
激戰過後,有點肚餓,再去kfc,因為近,今次嗌左個M2。
沖涼後著衫時問佢好唔好生意,佢話今日好差,因為差佬唔俾企街。
笑笑口話自己叫yuki。
lm
留名
是咁的,小弟行年廿七,十年前開始叫雞破處,至今十年間不斷叫雞,然而當中一點一滴與妓女們的互動,令小弟解透了情與性,進化到由叫雞破處到食人隻豬,全因一個字--悟。
有諗過開喺講故台分享,卻又冒險開在感情台。因為第一此乃真人真事,開在講故台而非講故也於禮不合,第二,蕭源教過:抒情文體的黃金比例是一半故事,一半抒情,方為正道,所以小弟斗膽在此開post分享, 借事抒情。以此拋磚引玉分享情與慾,性與愛的化學反應,還望各位連登情聖賜教,不勝感激。 <ul>
</ul>

千人斬未?

平均一到兩個星期一次,中途有拍拖無機會叫,計埋返啅同免費q應該百零個
點樣玩得安心d

無嘎,安心就唔好玩,好玩就唔安心,同做人一樣姐。
其實用套係咪真係安全
想去但係真係驚有病
其實用套係咪真係安全
想去但係真係驚有病

睇幾樣野
2017第一季有確認8個中左,累積977個
估下有幾多中左但無check
有幾多中左仲周圍玩
有幾多大陸雞中左又無check
咁岩2%穿袋,咁岩你有傷口,咁岩d體液入左去,咁岩條女又係帶菌者,咁就
其實用套係咪真係安全
想去但係真係驚有病

睇幾樣野
有幾多中左仲周圍玩
咁岩2%穿袋,咁岩你有傷口,咁岩d體液入左去,咁岩條女又係帶菌者,咁就

睇埋有無環吹同奶西
環吹都睇咩場,去mk d指壓環吹場同色情免問既樓上骨tum到佢環吹都唔同風險
5日,講左一次,仲有10年
其實用套係咪真係安全
想去但係真係驚有病

睇幾樣野
有幾多中左仲周圍玩

睇埋有無環吹同奶西
環吹都睇咩場,去mk d指壓環吹場同色情免問既樓上骨tum到佢環吹都唔同風險

148到有一d好平
230-280左右全套 不過就比較老
安全嗎
仆你個街有排講
話咁快到除夕夜。
9月到十二月間叫過幾次馬㰖,服務同yuki無得比。雖然李卓人幾好招呼,但始終試多幾檔。有個三十頭,樣靚身材正,秦妹,全身紋身,但葉問上身。有個二十中,似doris, 全程好似俾人逼良為娼咁,狗仔時lam背即縮嗌唔好。
谷鬼氣,呢十年叫過既馬欖,原來係yuki 最好。
除夕約左班fd喺尖沙咀飲野倒數,小弟早少少五點就到左,去香b視察,發現小弟喺一樓一可以大展拳腳。
就喺第一層右手邊第一間房,一開門,有村架純... ...(btw, 當時有村尚未出道)
其實用套係咪真係安全
想去但係真係驚有病

睇幾樣野
有幾多中左仲周圍玩

睇埋有無環吹同奶西

148到有一d好平
安全嗎

破處?
係就正正經經揾隻靚雞,留返個美好回憶。
而家呢個市道below400 一係屌汪明荃,一係屌欣宜。
好間中可能有d企街咁平,都幾有韻味,但無service都無用。
yuki 電話呢
yuki 電話呢

人地都三張幾啦
其實用套係咪真係安全
想去但係真係驚有病

睇幾樣野
有幾多中左仲周圍玩

睇埋有無環吹同奶西

148到有一d好平
安全嗎

破處?
係就正正經經揾隻靚雞,留返個美好回憶。
而家呢個市道below400 一係屌汪明荃,一係屌欣宜。
好間中可能有d企街咁平,都幾有韻味,但無service都無用。

想試下屌姐姐同熟女
三百六陀地?
除夕夜,香b人唔多。
正常程序就算㩒第一間見到條女ok,都會洗多幾間穩陣d。但見到有村架純而不入,俾人上左就笨柒。
入去照舊除衫,大家一言不發。入到浴室,佢同yuki差不多高,但明顯有肉地好多,白滑d cup波,細暈,走肥,幼腳。小弟讚佢個鼻靚,佢笑住答:xie xie!先知佢係普通話單聲道。
佢笑得好甜,眼無有村咁大同有神,略顯倦容,皮膚也暗少許,可能做雞辛苦。佢合埋眼想錫,轉眼巳大車。d cup波,肉地腰,觸感秒殺以前既雞。
問佢幾多歲,22。
yuki 電話呢

人地都三張幾啦

睇下係咪樓主講咁正
有冇沈船先
正皮
不過未見到有咩抒情
yuki 電話呢

人地都三張幾啦

睇下係咪樓主講咁正

小弟都想知佢contact 畢竟食左小弟隻豬,有時都喺度諗,點解yuki招呼
叫開雞都知,豬西要儲客先咁落力,靚既大把人叫,洗鬼搞咁多野。
小弟當時172, 70kg 幼手腳,有肚腩,身穿紅色adidas 三間運動tee, sameul and kevin 中褲,acupuncture 波,外型柒到仆街,無理由咁深情。
可能由一開佢入房波呆喺度無除衫,洞悉小弟係青頭,所以覺得好玩。
yuki 電話呢

人地都三張幾啦

睇下係咪樓主講咁正

小弟都想知佢contact 畢竟食左小弟隻豬,有時都喺度諗,點解yuki招呼
叫開雞都知,豬西要儲客先咁落力,靚既大把人叫,洗鬼搞咁多野。
小弟當時172, 70kg 幼手腳,有肚腩,身穿紅色adidas 三間運動tee, sameul and kevin 中褲,acupuncture 波,外型柒到仆街,無理由咁深情。
可能由一開佢入房波呆喺度無除衫,洞悉小弟係青頭,所以覺得好玩。

完 無電話 咩都完了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞