一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
文呢
文阿!!!
幾好睇
文?
表白後,蓓蓓個態度360度轉變。
個包幫小弟搣開個膠袋,伸埋一少半出黎方便咬,吞一下,就擰開支野飲遞上黎,爽過食殘廢餐。買野食仲爭住俾錢,話做左一星期雞,手頭寬裕,知小弟仲讀緊書,都幾有心。
掃左幾間街邊檔返房,越夜越墟冚。有煎餃子,炒麵,薄餅,平到嘔屎,20蚊雞就食到好滿足,當然d毒素攤返成世人應該無超標。
留名支持
食完刷牙攬住訓。
佢側訓背面緊貼住小弟,左手揸住個波,jj攝喺股中間,雖然訓唔著,但訓得好舒服。記得凌晨細佬甦醒過來,原來佢都無訓,就扭動屎忽配合。黑媽媽揾唔到位入,佢用手捉住細佬一頂,頭幾下有d逼,跟住就好濕滑。大家模模糊糊咁做,模模糊糊咁呻吟。射曬喺佢屎忽,用紙巾抺完求其掉喺床邊。半夢半醒之間,呢個情節唔記得重覆左幾多次,但早上起身見到床邊一大堆紙巾。
雞沉返巴打你船
巴打一定有D乜鬼優點,例如靚仔,大隻,撚又長又大或口甜
留名睇故
雞沉返巴打你船
巴打一定有D乜鬼優點,例如靚仔,大隻,撚又長又大或口甜
留名睇故

口大同條撚甜ok?
留名
lm
天漸光,人巳醒。
蓓蓓訓到隻豬咁,但小弟都要返屋企,費事老母擔心,就起床梳洗。
可能聖人mode作崇定咩,每次都係小弟比女方早起。非常清醒下,見到對方一頭散亂長髮,口水痕加一面壓在枕頭上形成的紅印,頓覺煩厭。
輕輕叫蓓蓓,無反應。再叫,吟沉了聲,轉身繼續訓。無佢咁好氣,落街買個早餐,粲飯加熱豆漿返房。
七點零鐘既深圳原來幾舒服,無乜車,條街又靜又闊落,cd舖同salon未開。平時踎喺街邊d木咀好似p走曬咁,反而有點唔慣。
返到房,蓓蓓剛梳洗完,髮根濕濕的,還有番梘香,順眼好多。帶牙膏味的濕吻後,開始早餐,佢笑得好甜,說:你真好!
指壓定一樓一呀

指壓打過怪獸 印象麻麻
樓主玩女技巧唔錯, 個時唔似新手

一膽二力三功夫

一膽二力三功夫

你玩曬啦,雞又沉你船又溝隣居又週圍食女,D食比你同D靚仔或Mk食曬啦,我地毒撚食屎啊
好撚葡萄啊
Btw文呢?
lm
lm

一膽二力三功夫

你玩曬啦,雞又沉你船又溝隣居又週圍食女,D食比你同D靚仔或Mk食曬啦,我地毒撚食屎啊
好撚葡萄啊

有無叫過雞?
Lm
lm
lm
文呢!!!
諗起18歲果陣初初青頭仔香港叫雞,隻雞23歲結左婚生左個仔,之後約左隻返深圳玩,過夜扑野,好回味,之後依家淆底唔敢再叫返雞了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞