一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
我坐左喺度望住佢,佢望一望小弟,就除住衫問:做咩吖,除衫啦。一聽聲巳知係煙鏟陀地mk妹,張柏芝d friend。
小弟都係第一次睇女人除衫,黑t back, 豹紋bra, c cup 波,我攞左個bra上手摸,原來個pad可以厚到咁。
陰毛係經修剪的倒三角型,但好多好厚,好明顯無偷薄,通常女人(i mean 雞)修陰毛都會偷薄,但佢無。
個浴室非常逼,我同佢面對面,相距5 cm。 小弟高172, 佢應該155 around。 佢溫柔咁問水温岩唔岩,一邊唧沐浴露。小弟巳經自動波摸佢腰揸佢波。
佢幫小弟洗一早巳經硬到就黎自爆既巨龍,女人手真係舒服過自己果隻好多。同時佢合埋眼,微微嘟嘴,示意小弟錫佢。佢唇好薄,蜻蜓點水之後,佢笑左一下,小弟初吻就咁俾左隻雞。
到而家都無後悔過俾個初吻同第一次隻雞。寧願俾隻靚雞?定係俾個一般樣既女朋友?又有幾多人一開始就溝到靚女?可能好多人會揀俾女朋友,但我揀多次,都會揀佢。
人大左更加發現其實不用分那麼細,反正婚姻係長期既賣淫,姐係所有女人都係雞。

屌你老母痴撚線架你最後尾果句

屌最黎個句精華
Live咗 加速
Lm
留名
上房前喺超級市場買左兩支野飲同一盒condom,之後撘lift上去。
除左小弟同蓓蓓,仲有一pair忘了愛,成個空間死靜, 差d嘰一聲笑出黎。時鐘酒店既人文風景永遠千奇百趣,之前喺太子百佳卡位等入房,同sp最中意偷聽人地傾計,估人地咩關係。記得卡位前有一對西裝中年男女,坐到見board咁,擺明同事黎,喺度傾公司d單要跟緊d。我同sp恨不得有個cam睇住佢地點樣由而家到入房激情解放,佢話諗下諗下都會不其然濕了。
live左
食完都七點,入戲肉了。
天巳黑,個方向好似行(送)緊佢返屋企。深圳每行幾個街口就重覆一次十樓高既住宅群,有道鐵閘,入面有salon,cd舖同海鮮酒家,仲有幾個細路周圍玩。
小弟急了,索性問佢:附近有無酒店可以一齊休息下。
佢似乎有準備地答:我都不太清楚吖,都可以找一找。
好快,喺兩個cycle中間零零叮叮有橦三樓高既時鐘,小弟非常緊火(其實佢都係),就話呢間ok wo! 無記錯二百蚊唔洗,不過要登記回鄉證。

睇到都緊火
同雞奶過閪未先
好sad
睇到就戲肉先完
又黎咁似講故台個臭雞post既呢個係男仔版
LM
LM
樓主第一次叫雞就識玩咁多野
樓主第一次叫雞就識玩咁多野

色膽包天
間房三百零尺,五臟區全。
放低好d細軟,兩人好似劉華中左周星馳幻覺咁除衫,跟住瘋狂親吻。
其實小弟想續件幫佢除,慢慢玩,咁至食得夠尖。不過唔通叫人著返咩。
唔知係女人自私,定係睇得av多,絕大多數都係幫佢奶左西先。有少少咸咸地,食到成咀毛,唔多享受 ,但見佢眼迷濛,腰拱橋,照奶多陣。
到佢含j,其實佢唔多識含,勝在誠意撘救。認真工作既男人最有魅力,而認真含既女人最惹人愛憐。
小弟禽住佢,見佢迷迷糊糊,就用jj上下了佢個西,佢巳經失去理智。無帶頭盔下闖入敵陣,佢比喺香b時放好多,反而好似爭d野咁。
有套無套,完全係兩個世界。不消一會,就爆之際,抆出黎全射喺佢心口,覺得有d唔好意思,即刻幫佢抺返。
佢笑笑地責問:幹嘛不帶套?
小弟靦腆一笑,佢就訓喺我心口透氣休息。
慢慢發現,女人如果真係堅持要戴套,就算你入左,都會要求暫停。你所需要做既,就係買套,同擺喺床邊,大家好落台。女人好奇怪,當你買左而無戴,佢會腦內完補因爲你係太愛佢,同埋自己既吸引力令你野性暴發,經自己幻想下,反而會更愛你。
張愛玲講過,陰道是直達女性心中的唯一通道。女人一日未俾你屌,一日都未真正中意你。要你帶套,姐係你仲未直達佢個心。
巴打都幾撚勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞