一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
yuki 電話呢

人地都三張幾啦

睇下係咪樓主講咁正

小弟都想知佢contact 畢竟食左小弟隻豬,有時都喺度諗,點解yuki招呼
叫開雞都知,豬西要儲客先咁落力,靚既大把人叫,洗鬼搞咁多野。
小弟當時172, 70kg 幼手腳,有肚腩,身穿紅色adidas 三間運動tee, sameul and kevin 中褲,acupuncture 波,外型柒到仆街,無理由咁深情。
可能由一開佢入房波呆喺度無除衫,洞悉小弟係青頭,所以覺得好玩。

完 無電話 咩都完了

兄台可以去問李卓人
yuki 電話呢

人地都三張幾啦

睇下係咪樓主講咁正

小弟都想知佢contact 畢竟食左小弟隻豬,有時都喺度諗,點解yuki招呼
叫開雞都知,豬西要儲客先咁落力,靚既大把人叫,洗鬼搞咁多野。
小弟當時172, 70kg 幼手腳,有肚腩,身穿紅色adidas 三間運動tee, sameul and kevin 中褲,acupuncture 波,外型柒到仆街,無理由咁深情。
可能由一開佢入房波呆喺度無除衫,洞悉小弟係青頭,所以覺得好玩。

完 無電話 咩都完了

兄台可以去問李卓人

李卓人電話呢
上床後小弟訓喺度,佢企喺床邊同我大車。
由於佢側身既關係,小弟左手由佢屎忽到大脾內側游走,見佢轉身配合,就試下指尖打直輕掃個西,再張開雙腿喜迎小弟,驚現真水早巳泛濫。金手指直入中路,佢嬌喘一聲,啜我lin頭。了左分零鐘撤出,佢面泛紅暈,氣喘連連,自動環吹。
成十年幾時講完
留名
佢比yuki窄得多,有打飛機8既力,手指好有壓迫感,觸感柔軟卻柔遠得很。
上套女上,好有反應,係由內而外忍著卻不禁又喉嚨根部嘶啞呻吟。經典的咬下唇,高潮眼,撞得小弟大腿也濕了一大灘。
轉由男上大車,d cup波不同凡響,因地心吸力而扁圓再上下震盪。她背巳滲汗,全身泛紅,好不可愛。
高潮過後,浸温泉間不捨地濕吻,小弟要想要起身,佢甜笑而咬小弟舌尖一下,再裝個鬼臉。
佢比yuki窄得多,有打飛機8既力,手指好有壓迫感,觸感柔軟卻柔遠得很。
上套女上,好有反應,係由內而外忍著卻不禁又喉嚨根部嘶啞呻吟。經典的咬下唇,高潮眼,撞得小弟大腿也濕了一大灘。
轉由男上大車,d cup波不同凡響,因地心吸力而扁圓再上下震盪。她背巳滲汗,全身泛紅,好不可愛。
高潮過後,浸温泉間不捨地濕吻,小弟要想要起身,佢甜笑而咬小弟舌尖一下,再裝個鬼臉。

嗚呀
完事後,攬住訓。
先知佢係七日鮮,家姐介紹黎做。本來係四川人,喺深圳賣衫(反正我就不信了)。
見佢咁好服務,問佢qq,當時未有we7。
叫袁靖蓓,可以叫佢蓓蓓。通常雞都會求其改個頹得黎又cheap既雞名,例如小小,小雪呢d垃圾名。
真名上連登聽得多,真名做141反倒第一次見。直必至此,心生憐憫。不禁問佢幾時得閒出黎食餐飯。佢話今日第五日返工,第七日要俾個馬伕夾返上深圳,d證件俾馬伕收起曬,所以最快周末深圳見。
細佬覺得刺激非常,就約左佢大陸見。跟住走左同班fd飲野同喺時代廣倒數,而蓓蓓就喺香b一齊倒數。
Qq約左三點星期六深圳關口。
一月頭,深圳一片灰白,荒涼得像妓女的下半生。
原來樓主仲有出緊文
成人台?
咁樓主而家搵唔搵到女朋友?
留個靚名
留名
明明10年前既事

樓主講到好似上年發生咁 我屌啊
原來樓主仲有出緊文

路遙知馬力
明明10年前既事

樓主講到好似上年發生咁 我屌啊

實情係 的確十年前既事,你諗返真係好似上年發生一樣。
自從出來做野,時間更加瘋狂暴走

大家看來有多少緊張,都早早到了。兩點四十五分,在羅湖商業城對出地鐵站門口相見而笑。一早於qq約好去華僑城玩,便排隊買飛。
蓓蓓今日個look頗令人失望,粉紅樽領薄冷衫,米白羽絨,黑牛仔褲加半舊白帆船鞋,喺九龍塘是但𢲡一打都係呢d look, 同hkccc d少艾比,真係好差。點解隻隻雞出街look都係有咁頹得咁頹?但可喜既係,佢內籠依舊高汁。排隊時,小弟見佢羽絨與冷衫間因個胸頂起了少許形成一小條空隙,便一手游入去攬腰,佢面紅了一紅,剛才緊張,尷尬既氣氛頓消雲散。
留名

大家看來有多少緊張,都早早到了。兩點四十五分,在羅湖商業城對出地鐵站門口相見而笑。一早於qq約好去華僑城玩,便排隊買飛。
蓓蓓今日個look頗令人失望,粉紅樽領薄冷衫,米白羽絨,黑牛仔褲加半舊白帆船鞋,喺九龍塘是但𢲡一打都係呢d look, 同hkccc d少艾比,真係好差。點解隻隻雞出街look都係有咁頹得咁頹?但可喜既係,佢內籠依舊高汁。排隊時,小弟見佢羽絨與冷衫間因個胸頂起了少許形成一小條空隙,便一手游入去攬腰,佢面紅了一紅,剛才緊張,尷尬既氣氛頓消雲散。

有驚喜
樓主而家仲有冇去嫖?

想要介紹?
樓主而家仲有冇去嫖?

想要介紹?

唔係 想知姐
咁你而家仲有冇姐?

叫雞係男人既終身事業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞