一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
而最屈機嘅係我好注重情調同埋打車輪,佢騎住我錫錫吓我條頸我聞緊佢髮香嘅時候佢抬高頭同我對望然後合埋眼慢慢wu前嚟,佢繼續擺動佢臀部 我繼續間唔中頂盡佢一吓,佢錫咗落嚟,兩唇互相搭上嘅一刻我到宜家仲歷歷在目,我用雙手扶住佢屁股然後我喺下面加速抽插 佢開始同我打車輪!我更加俾力 更加快,佢又高潮了 全身軟晒咁趴咗喺我身上 我攬住佢 不斷錫佢塊面、嘴同頸,仲不時吸啜佢粒Lin 佢扯Lib旗扯到勁大粒。

我輕輕啜輕輕咬輕輕打圈,轉返傳教士我都係搖動我嘅神劍,佢捉住我個頭然後推落佢對波度 我知道我嗰刻更加需要吸啜佢第二邊嘅波,然後我咬佢對波 右手大大力揸落佢右邊個波 左邊嘅波我就不斷打圈同輕啜!呢種性交情調係我夢寐以求嘅感覺,我相信佢都好享受。

但最後我都係無出到,佢擺大小姐款問係咪佢唔夠吸引,點解我讚到佢天上有地下無都出唔到火,我只係攬住佢同佢講呢個係我嘅問題,你飽嘅話 我對全你我唔上你我都好開心!佢笑住咁同我嚟咗個幾分鐘嘅Last kiss.
上面唔戴套就上真係唔怕死...

好多窮人係賣血中AIDS,唔係賣淫

好撚危險
泰妹果段故仲有冇後話?
巴打有冇去驗下身?

好撚危險

仲要奶閪
lm
第二次上去係隔咗日之後嘅事,我喺第一日就攞咗佢Line(未用v7)然後用佢個名搵到佢fb同ig 不斷stalk佢好掛住佢,所以我隔咗日就單人匹馬一個人衝咗上去,點知見到請稍候好唔開心 仲記得係9點半我上咗去然後我就同自己講行吓街先啦 10點返嚟話唔定個客搞掂呢~

當我預多咗時間10點3去到嘅時候佢間房門口多咗個男人企喺度 而佢門口塊牌仲係請稍候我心感不妙 我決定守門口守到佢開門為止!等咗四個字左右嗰條仔放棄咗 而我就同自己講等多15分鐘啦 有希望嘅,我喺門口一支煙一支煙咁點,點咗第五支我聽到佢間房有聲音我知道我苦等嘅意義係存在㗎!

然後我就乜都唔理決定等到佢開門為止,一個剛被救好個心嘅男人 喺門口度等一個人救咗佢又俾人屌緊嘅「性工作者」我等緊差唔多一個鐘了 ,時間係十一點四,佢個客出到嚟係毒撚樣嚟 原來係一個事業剛有起識 30幾歲睇落似廿幾歲嘅死毒撚 佢話呢條仔又係好高學歷好鍾意同佢傾計先上去 我等佢嘅呢差唔多兩個鐘就係佢地不斷咁傾計 平均兩日上去傾一次 上去幾次先開一次大嘅人。

我嗰刻都想講我都係好鍾意你陪我所以我先上嚟搵你,佢笑住咁抱咗我一吓然後錫咗我一淡,畢!生!難!忘!佢仲同我講話如果我同佢講嘅話佢會趕個客走俾我入嚟 佢話睇cctv認唔到我 因為我無帶帽同埋光頭佢話認唔到 嗰吓真係好撚冧
泰妹果段故仲有冇後話?
巴打有冇去驗下身?

仲有幾段,我上咗去四次 啱啱講完第一次。
無諗過驗喎 我信佢新出嚟做同埋佢話第一次俾人啱帶帽 佢話啲客帶套都好快係我咁撚怪唔上套都咁耐 可能真係無技術同埋細

好撚危險

怕㗎 但佢話佢做咗幾日 對住我又有feel先俾我唔帶 其實我入咗佢幾吓佢閘住我問我識唔識外射 我話識佢就繼續合埋眼
第二次,佢話佢好鍾意周杰倫嘅髮如雪,佢成日都喺度口嗡嗡咁唱你髮如雪 淒美了離別仲有可愛女人,好好笑好可愛 我笑住咁講其實首可愛女人係寫緊你 佢雙手放喺我條頸度同我深情對望~

其實第一次之後我班朋友話泰妹好服務係真嘅 話唔定佢全部都係扮出嚟呃我比tips 但我被情感所掩蓋唔相信佢地 宜家我相信啦 我其實只係一個比佢細五年又比錢佢消費嘅「細路」。

但係我第二次只係傾計都傾咗個幾鐘,中間佢有試過撩我想唔想屌佢、今日出唔出到 出唔到可以俾我搞到出到為止呢啲挑逗性嘅說話,但其實我只係想同佢講我好想你陪我咋 你幫我放低咗前度 忘記咗佢我真係好多謝好多謝你。

又係好似第一次嘅感覺同場景,但今次佢嗌得更放更痛,喺佢第一次高潮後我放棄咗 因為我真係唔忍心睇住佢咁痛,佢笑住話我傻 佢嘅工作係咁 只係佢比較窄同埋子宮易痛 聽完我更加唔想屌佢 佢話佢啲朋友(成層都係泰妹 有幾個佢嚟到先識 佢隻身落嚟搵快錢)一日接10個客 佢可能接3-4個就收工因為真係痛同夠洗。聽完我個心都好痛 我攬住佢同佢講其實我好開心唔係因為上你 而係你陪住我度過呢一個鐘。

點知傾吓傾吓已經成點幾 我第二日仲要早起運動訓練 所以我就走咗 臨走攬住我同我講goodbye~ 然後錫佢額頭佢就望住我走。
樓主叫禁多..有無屌到麻目左..同埋無服務果D扯唔起
第二次上去係隔咗日之後嘅事,我喺第一日就攞咗佢Line(未用v7)然後用佢個名搵到佢fb同ig 不斷stalk佢好掛住佢,所以我隔咗日就單人匹馬一個人衝咗上去,點知見到請稍候好唔開心 仲記得係9點半我上咗去然後我就同自己講行吓街先啦 10點返嚟話唔定個客搞掂呢~

當我預多咗時間10點3去到嘅時候佢間房門口多咗個男人企喺度 而佢門口塊牌仲係請稍候我心感不妙 我決定守門口守到佢開門為止!等咗四個字左右嗰條仔放棄咗 而我就同自己講等多15分鐘啦 有希望嘅,我喺門口一支煙一支煙咁點,點咗第五支我聽到佢間房有聲音我知道我苦等嘅意義係存在㗎!

然後我就乜都唔理決定等到佢開門為止,一個剛被救好個心嘅男人 喺門口度等一個人救咗佢又俾人屌緊嘅「性工作者」我等緊差唔多一個鐘了 ,時間係十一點四,佢個客出到嚟係毒撚樣嚟 原來係一個事業剛有起識 30幾歲睇落似廿幾歲嘅死毒撚 佢話呢條仔又係好高學歷好鍾意同佢傾計先上去 我等佢嘅呢差唔多兩個鐘就係佢地不斷咁傾計 平均兩日上去傾一次 上去幾次先開一次大嘅人。

我嗰刻都想講我都係好鍾意你陪我所以我先上嚟搵你,佢笑住咁抱咗我一吓然後錫咗我一淡,畢!生!難!忘!佢仲同我講話如果我同佢講嘅話佢會趕個客走俾我入嚟 佢話睇cctv認唔到我 因為我無帶帽同埋光頭佢話認唔到 嗰吓真係好撚冧

睇到呢度我真係好難想像 更加難俾你說服 點解一隻Thai🐔
會咁撚冧一個30零歲肥屍大隻滿面油光 個光頭突起成個壽星公咁款嘅麻甩佬喎
而你又講到自己咁撚純情咁撚真心 嗰度真係好嘢

睇到呢度我真係好難想像 更加難俾你說服 點解一隻Thai🐔
會咁撚冧一個30零歲肥屍大隻滿面油光 個光頭突起成個壽星公咁款嘅麻甩佬喎
而你又講到自己咁撚純情咁撚真心 嗰度真係好嘢

唔係肥屍大隻嘅毒撚 係有啲瘡又瘦又廢但個頭又有啲油嗰啲it毒 , 而我就陽光型嘅男仔所以都勉強襯得起寸頭 因為生返少少 我有剷返側邊令佢無咁似海膽 我無話自己純情但係我真心囉 沉船就係咁撚戇鳩嘅一回事 宜家佢翻咗去 我都夢醒嚕
而喺中間嗰幾日入面我就得到佢批準follow 佢ig同fb交友 好開心可以stalk佢啦 之後問佢可唔可以過夜一齊瞓佢話可以 然後我就上咗去過夜 有人話800蚊瞓得嗰幾個鐘唔抵 因為我第二日要返工我點幾先上去 玩得幾個鐘瞓得一陣為啲咩?

我都係一意孤行咁上咗去瞓咗陣 其實我都瞓唔太著 大部份時間都望住佢瞓,佢落妝嗰陣成日話好樣衰好醜怪點解會搵佢呀嗰啲 我就話反正落咗妝先係真正嘅你 所以唔介意嘅 落完妝嘅佢少咗嗰份艷麗 但多咗份簡單同好笑。

終於今晚係我順利出火嘅一晚,我上到去涼都未沖(喺屋企出去前沖咗 因為跑完步)佢就推倒我同我講今晚咁多時間唔係淨係瞓呀?上我啦 我同佢嚟咗個大車不斷轉動身體 然後順住個勢伸咗隻手落去隔住條連身內衣幫佢打碟,一落到去佢已經濕晒 捽咗幾吓佢啲水已經由底褲透晒出嚟。

一個轉身幫佢除咗成套內衣然後佢就坐蓮騎我,今晚佢無乜點接客 佢落咗去陪朋友飲咗幾杯嘢等我上嚟 唔怪得之突然咁餓同咁濕啦!騎咗我大約兩三分鐘佢就已經無乜力我再加速插佢佢又受不了成個人軟咗,但我又點會咁快飽呢 再翻轉佢放佢對腳上去膊頭嚟個傳教士,因為我前女友話咁樣入啲有frel啲所以我都好鍾意呢個pose,又係用咗幾分鐘佢就已經飽飽地,喺咁短時間嚟兩次今次仲要勁多汁勁多水搞到我都勁爆有feel。

再轉身嚟個老漢推車 因為我個人起咗身就有力啲所以推到佢不要不要 佢伸咗隻手過嚟 半個人趴 另一邊嘅波已經盡現我眼下 我再加速捉住佢隻右手 佢左手捽埋自己粒豆就忍唔住成個人瞓底咗。
臨門一腳我知自己今次真係就出 嚟個世上無男人頂得耐嘅「河童爬滑石」我諗呢個pose如果對住個大蘿友嘅 真係好難頂得耐! 佢成個人背對我趴喺度 兩隻手勁用力捉住個枕頭 然後我下身搖動 上身同佢打車輪 對手伸落對波到係咁搓捏 佢嘅叫聲令到我更加欲罷不能 然後就咁我出咗第一次火俾佢 勁多愛液同汗水喺佢背隻 我幫佢抹完佢勁開心話終於征服到我。

大戰完沖咗個涼,佢買咗支好香嘅沐浴露 佢自己都好鍾意然後佢為咗我而開咗佢 伸話淨係會用喺我同佢身上 我都叫佢唔洗落咁多俾我留返俾自己啦!而我再下次上去我都見佢用咗唔係好多我就知佢係講真 然後大家玩咗陣電話佢就瞓著咗 而我就聽住佢播嘅歌望住佢瞓 呢晚令我回味半生都夠
Lm
Live
林一兄咩工 一個早上打左小弟一個月既字

Intern緊地盤 同埋我打字比較快
佢本身話六月廿八號日頭就要飛,所以我上面嘅嗰晚係廿七號到廿八號嘅凌晨 為咗嘅係想佢Last night陪住我,點知臨走嘅時候佢同我講佢老細想佢留到七月十七 當下嘅心情係既興奮又難過,興奮在於可以見多佢三四次、難過在於佢要俾人繼續屌多大半個月

然後廿八號朋友話緊火想上樓,我就同朋友飲完酒就即興上咗去 反正佢都未走 而呢次係第三次上去。我未醉但係有啲wing 上到去佢問我有無能耐wing住咁上佢仲要出到火 我就話我無乜信心 始終飲完酒個人廢晒 然後繼續傾咗半個鐘計 佢又係不斷撩我扑佢,飲完酒啲自制能力奇差就俾佢說服咗 沖完個涼又開波。

我連背都未抹好佢就衝咗上嚟騎住我不斷同我打車輪,可能飲完酒嘅關係 我望住佢 越嚟越似我前前度 一齊得唔耐野都無扑過就將佢代入咗 好正!今次佢騎咗我幾分鐘我就頂唔太順轉咗傳教士,傳咗唔係幾耐我就火山大爆發 然後我朋友就打咗過嚟嚕 今既晚無乜計到啲咩計 好失望㗎其實 而到呢一刻我仲好後悔點解唔留耐啲扔底個朋友。

最令我驚訝嘅係佢話我上過去太多次了,所以呢次唔收我錢就推咗我出去繼續煲劇,我心諗有無咁撚正嘅事 翻撻唔收錢?癡撚線公司 呢一個鐘我突然覺得好享受同埋好撚爽!
其實都無乜嘢好寫,對手始終係同一個 個感覺又筆墨形容唔到(其實係我講嘢一舊舊)所以無乜嘢好睇。
有一日佢無嗱嗱同我講返咗泰國,我連同佢瞓到自然醒嘅機會都無,好後悔嗰晚無瞓到第二日 再都欣賞唔到佢嘅面容。

不過始終我年紀太細同佢相差得太遠 同埋宜家我都夢醒了知道呢段關係只係建立喺錢上面,無謂再嘥心機同時間去為咗佢而唔開心啦 佢幫咗我放低我前度已經好足夠 多謝佢出現咗喺我最低落嘅十四日入面

我都騎劫完啦 大家可以繼續屌我戇鳩鳩叫雞扔出個真心同埋繼續睇樓主寫嘅文,如果仲有一個令我咁有感覺嘅人 而樓主仲未打完我就繼續分享啦
同泰妹講中文
泰妹有冇示意圖?
大概咩年齡咩身材?

同泰妹講中文

我同佢用僅餘嘅英文溝通 生字夾生字當句子咁傾 我明白啲意思㗎嘛都
泰妹有冇示意圖?
大概咩年齡咩身材?

This is her 22歲 b cup左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞