一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
你個名點解
小弟就房坐底等,行到身水身汗,個冷氣又好勁,仲睇住部15吋厚電視播無碼片,等既期間,呢個situation 有點odd。
完全無心機咁睇住av,唔洗兩分鐘,有人敲門,門半開,就見到個女仔,oh my Jesus! 牛仔短裙,黑色鬆榚拖鞋加黑背心,白皮膚,扎馬尾,頭髮因汗太多而有幾條痴住條頸,實在係畫龍點睛。李桌人好似名店sales咁有禮貌:介紹呢位靚女俾你💁🏼‍♂️
典型靚mk妹樣,喺旺角行過會追住黎望果種。我點一點頭,講唔該。第一次叫雞,邊敢彈鐘,其實佢俾女我都要架啦。不過呢個小弟真係喜歡到非常。
佢入左房。
Lm
肯定有排等
lm
我坐左喺度望住佢,佢望一望小弟,就除住衫問:做咩吖,除衫啦。一聽聲巳知係煙鏟陀地mk妹,張柏芝d friend。
小弟都係第一次睇女人除衫,黑t back, 豹紋bra, c cup 波,我攞左個bra上手摸,原來個pad可以厚到咁。
陰毛係經修剪的倒三角型,但好多好厚,好明顯無偷薄,通常女人(i mean 雞)修陰毛都會偷薄,但佢無。
個浴室非常逼,我同佢面對面,相距5 cm。 小弟高172, 佢應該155 around。 佢溫柔咁問水温岩唔岩,一邊唧沐浴露。小弟巳經自動波摸佢腰揸佢波。
佢幫小弟洗一早巳經硬到就黎自爆既巨龍,女人手真係舒服過自己果隻好多。同時佢合埋眼,微微嘟嘴,示意小弟錫佢。佢唇好薄,蜻蜓點水之後,佢笑左一下,小弟初吻就咁俾左隻雞。
到而家都無後悔過俾個初吻同第一次隻雞。寧願俾隻靚雞?定係俾個一般樣既女朋友?又有幾多人一開始就溝到靚女?可能好多人會揀俾女朋友,但我揀多次,都會揀佢。
人大左更加發現其實不用分那麼細,反正婚姻係長期既賣淫,姐係所有女人都係雞。
留名
真人真事?
我坐左喺度望住佢,佢望一望小弟,就除住衫問:做咩吖,除衫啦。一聽聲巳知係煙鏟陀地mk妹,張柏芝d friend。
小弟都係第一次睇女人除衫,黑t back, 豹紋bra, c cup 波,我攞左個bra上手摸,原來個pad可以厚到咁。
陰毛係經修剪的倒三角型,但好多好厚,好明顯無偷薄,通常女人(i mean 雞)修陰毛都會偷薄,但佢無。
個浴室非常逼,我同佢面對面,相距5 cm。 小弟高172, 佢應該155 around。 佢溫柔咁問水温岩唔岩,一邊唧沐浴露。小弟巳經自動波摸佢腰揸佢波。
佢幫小弟洗一早巳經硬到就黎自爆既巨龍,女人手真係舒服過自己果隻好多。同時佢合埋眼,微微嘟嘴,示意小弟錫佢。佢唇好薄,蜻蜓點水之後,佢笑左一下,小弟初吻就咁俾左隻雞。
到而家都無後悔過俾個初吻同第一次隻雞。寧願俾隻靚雞?定係俾個一般樣既女朋友?又有幾多人一開始就溝到靚女?可能好多人會揀俾女朋友,但我揀多次,都會揀佢。
人大左更加發現其實不用分那麼細,反正婚姻係長期既賣淫,姐係所有女人都係雞。

屌你老母痴撚線架你最後尾果句

我地慢慢由蜻蜓點水轉為大車。
小弟都唧沐浴露幫佢洗,洗到佢個pat好多泡泡。小弟擰轉佢個身,用jj喺佢股間上下摩擦,同時錫佢耳仔揸佢個波,佢亦自己搖動個屎忽佩合。
約莫查過馬欖一向限時半個鐘,但小弟巳經同佢喺浴室繾綣超過15分鐘。姐係最多仲有15分鐘發揮?
Lm
好不容易,兩人上到床上,佢直接環保吹,十分淫盪。
小弟自然打開雙腳任佢自由發揮,佢除左含jj,亦有深情奶袋,再彎腰俾佢奶屎眼。
終於忍唔住,不顧太多世俗理論與潛規則。小弟叫佢調轉個人,想69。 佢吓!?左一聲問點解,就照跟指令。第一次靚女既西短兵相接,一d味都無,小為都唔客氣落力品嚐,佢亦盡責地繼續環吹。
佢塊西真係好似牛雜咁,小弟吸啜著兩塊分開的牛柏葉,汁液綏緩流出,場面非常淫穢。
只剩下5分鐘了,佢同小弟講:不如口爆吖
小弟如夢初醒,原來佢搞咁撚耐,只係唔想俾個西我屌,或想r tips, 簡稱扭屎忽花。
小弟費事掃興,佢都係要錢姐,就問佢:你想要幾多? 不出所料,佢有所準備的答200。
小弟ok, 佢用嘴上套,技術層面滿分,起碼之後既女友無一個可以用口上得咁貼服靈巧。
lm
lm
搞咁撚多都扑唔到

留名
文呢
已完?
留名 皮已正
上套後,由女上開始,一入到去,有多少失望。如果打飛機個力度係十,佢個陰道包住條j既力只有3。試想像自己用平時三成既力打飛機,仲要有套,唔洗一分鐘就墜左機。
條女開始急,因為就夠鐘。一講李卓人敲門問加唔加鐘。條女就話唔加。
佢咋咋林除套吹返硬,今次就傳教士,好feel好多。佢想小弟快d出,就好肉緊咁嗌老公!高潮喇!老公!高潮喇!可惜佢實在太天真,以為男人中意誇張既表現手法。佢咁嗌令小弟分一分神,又墜機。
結果佢就幫小弟打出黎,李卓人又催鐘,因為巳超時五分鐘,佢都係答唔加。佢含住個龜頭雪雪雪,再用手上下chok。嗱,咁先舒服架嘛,頭先搞咁耐都唔知屌左d乜。又過5分鐘,佢聲稱吹到好攰,叫小弟自己打。小弟叫佢訓低,叫佢一邊幫我lam條鳩筋,我一邊打。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞