一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike

有小小似牙槳

有小小似牙槳

條女好撚正

好撚正喎條女.....

我俾200萬個同意你 其實佢真人同相唔太似 個人肥啲脹啲 但好可愛

佢幾歲

22呀 喺泰國啲大學Last year

咁樣你即係18都唔夠

從何得知點計出嚟

睇文你話相差5年嘛 照計姐
林一大大而家係咪覺出面d雞一唔多啱feel.無咀不前戲,太快上套就好易軟

一嚟啦 仲未學識抽離感情去叫雞 但上唔上套都無所謂 屌你亂咁嚟嗌聽到好辛苦

原來自爆咗 雞齡可能要耐啲先會唔再咁執著於情調方面,不過樓主行年廿七佢都話十年前開始 我同佢一樣啫!無壞無壞 反正生下來就是為了玩

有小小似牙槳

條女好撚正[/quote]
啱呀!

有小小似牙槳

條女好撚正

啱呀![/quote]
400蚊 抵屌阿

有小小似牙槳

條女好撚正

啱呀!

400蚊 抵屌阿

幾錢都抵啦咁嘅質素喺一仔見到

原來自爆咗 雞齡可能要耐啲先會唔再咁執著於情調方面,不過樓主行年廿七佢都話十年前開始 我同佢一樣啫!無壞無壞 反正生下來就是為了玩

屌你 原來係細蚊仔
你做埋爆埋樓豬

屌你 原來係細蚊仔
你做埋爆埋樓豬

屌細力啲 我唔似出面啲十七歲 佢一樓就自白咗喇

屌你 原來係細蚊仔
你做埋爆埋樓豬

屌細力啲 我唔似出面啲十七歲 佢一樓就自白咗喇

會唔會覺得係妖
點解無落妝相

屌過都問會唔會覺得係妖,泰妹就係妖咩

我都唔Sure喎 我啲朋友嚇鳩我話人造陰道嗰啲 不過佢有4-5年前啲學生妹相 有啲似「初戀那件小事」由一個幾醜怪唔扮靚嘅女仔畢業後幾年間成個人靚晒咁 好想當佢隻兵

我都唔Sure喎 我啲朋友嚇鳩我話人造陰道嗰啲 不過佢有4-5年前啲學生妹相 有啲似「初戀那件小事」由一個幾醜怪唔扮靚嘅女仔畢業後幾年間成個人靚晒咁 好想當佢隻兵

仲有無contact or你去搵佢

我下年一月同成班fd 去泰國旅行諗住問吓佢得唔得閒帶我去玩吓 我話如果得閒我會留到幾日 本身去七日 點知佢藍剔我 心灰意冷 到時候再問問佢先 我個名好特別佢應該會記得

我下年一月同成班fd 去泰國旅行諗住問吓佢得唔得閒帶我去玩吓 我話如果得閒我會留到幾日 本身去七日 點知佢藍剔我 心灰意冷 到時候再問問佢先 我個名好特別佢應該會記得

泰妹好識玩弄感情,巴打都係盡快抽身,除非你想一世

泰妹好識玩弄感情,巴打都係盡快抽身,除非你想一世

我無事喎 最多咪唔再玩 無得玩咪唔玩
幾時交場俾樓主?

賺完錢就唔搵你
幾好睇,每次都寫到個畫面出來
幾時交場俾樓主?

佢都唔寫咪代佢推吓post催吓佢

賺完錢就唔搵你

係咁㗎啦 又唔係女朋友
幾時交場俾樓主?

樓主唔撚寫啦
幾時交場俾樓主?

樓主唔撚寫啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞