一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
咁耐都未有文

終於星期五 今晚出文

有咩遺言記得講比我個孫知
留名
好正,留名
尾已爛
樓主平時叫雞會唔會打車輪,依家叫開酒店雞定洗樓

睇感覺,都有既

樓主有冇推介 如果洗樓

喺感情台黎講,閣下鐘意咩類型?

後生 大波

情感上?
尾已爛

村上春樹講過,寫作好似長跑咁#無論生活幾累,幾多意外令你慌亂不巳,你都保持步伐。#fs 所以寫了 關於跑步,我想說的是...

所以細佬我希望細水長流 望各位見諒
真人真事? 講故台感覺 我投入唔到
想去日本叫雞破處 點睇
又寫後幾過癮
又寫後幾過癮

Lm
Fast la diu
咁耐都未有文

終於星期五 今晚出文

文呢 星期日啦
Chloe 同 yuki 蓓蓓完全係兩個世界既生物。
Chloe 高151, 92磅。白色牛仔裙黑polo加黑布短cons。眼不大而有神,鼻不挺卻纖巧,大約似廢青閒情個彭慧中,她不比後者的嫵媚。如果彭是水彩,chloe便是彭的木顏色筆版。她一走近,頭髮那獨有的香氣是多麼清澈,她的玲瓏,從不會得失任何人。chloe對小弟的新近,令我變成眾男公敵。
池中無魚蝦為大, 由hkcc開始到佢破格non-ju入hku ,都係眾男的女神,而細佬我,竟然獲得觀音的垂青,令小弟的感情世界天翻地覆。
我仲睇嫁
有追嫁
香港十月,酷熱警告仍然高掛。
小弟,keith, chloe, 兩件路人甲乙,加多件美極,因為時間表差不多,就順理成章地朝夕相對。
女人第一次見到異性,就會將對方分類為有否發展潛力;而男人更直接,只理會可否一戰。分類後,一group六人,其實只剩三人。
平時上堂食飯,小弟同keith都係夾住chloe坐,出於男人鬥爭心理,舉手永遠鬥快,英文撚到最清晰,而呢個畫面,chloe好明顯期待以久。
有次喺九龍灣工業區嗰邊一間不知名既茶記食lunch, 小弟平生第一至憎工業區,又熱又多塵,第二至憎茶記,以污糟為風味,以態度惡劣為特色。
烈日當空,去到門口,竟然仲有一班西裝友等位,實在可笑。
小弟笑笑口同chloe講: 哈!其實平時買個糯米雞,腸粉返student lounge食都唔錯!呢度有少少熱。
Chloe:係囉!不過keith佢地話想食呢間,咪由佢地囉。
寫快d幾時去到玩弄女神
入到去,小弟穩打穩扎嗌左個粟米六粒飯凍奶茶,chloe就要炒貴习凍撚死。
大家唔多熟,先會等野食到齊先開始,其實心入面,有邊個唔係諗我個飯凍喇。步出中學,初次接觸到社交既荒謬。
終於開餐,chloe眉頭一皺,低聲抱怨:媽,好辣吖。
keith緊張非常,忙想辦法。見keith個誠懇樣,路人甲乙同美極面生厭惡,chloe卻施施然。
Keith就話不如嗌杯熱水俾你溝浠佢,無咁辣嘛。
小弟心裡驚詫不已:唔係咁柒都俾你諗到下嘛?!
Chloe尷尬一笑:唔洗咁麻煩啦!我ok吖。
小弟淡淡然說:不如交換?
Chloe爽快地話好吖!
食女神口水嗰下都唔high,chloe食我口水先high吖冚家鏟。小弟先勝一仗,keith一臉無奈。
食完埋單返學校,小弟著的正是揾yuki那件紅色adidas運動衫,不覺間又濕了。
真人真事? 講故台感覺 我投入唔到
想去日本叫雞破處 點睇

醒定d唔好叫錯大陸雞扮架妹 做足功課先去
Chloe爽快地話好吖!
食女神口水嗰下都唔high,chloe食我口水先high吖冚家鏟。小弟先勝一仗,keith一臉無奈。
食完埋單返學校,小弟著的正是揾yuki那件紅色adidas運動衫,不覺間又濕了。

幸運戰衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞