一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
樓主平時叫雞會唔會打車輪,依家叫開酒店雞定洗樓

睇感覺,都有既

樓主有冇推介 如果洗樓
樓主,文呢,唔好爛尾真心欣賞想睇落去
lm
樓主潛撚左水
出文未
樓主 文呢
週末都無文
樓主係咪生性病死左
小弟既初戀並唔係一隻雞。
話說遇到yuki之後,發現靚女可以遠觀也是竊玩佳品,反通了任篤二脈,異性緣從此風生水起,其後亦惹上一身風流賬。
話分兩頭,完左ocamp以後,就喺開學既第一日遇見小弟女神。第一堂0830上visual arts, 到底是甚麼卵野來的,小弟毫無興趣,亦無心向學(今天終於知道錯) 但仍滿滿期待,希望有靚女。
仲有15分鐘上堂,約30人,課室既櫈泊曬一邊 ,人們不斷四顧有否ocamp(熟)人。大家唔係因為真係岩傾,只係因為見到由30人一開始係平均分佈陸續三五成群,再埋唔到堆就貴客自理。
從學校到將來職場甚至青樓,呢個situation 不斷重複,而呢個係必要既selection。人以群分,15分鐘內,30人喺上堂前巳經完成基因配對。 光鮮既一group, 殘陋既一group,靚既一group, 毒既一group, 再加上零丁一兩位,這就是所謂社交。
正喺小弟正想發功攀談之際,有個女仔好自然的走近拍了我的心口一下:喂!你係咪keith個fd,佢喺我ocamp同組架。
小弟反應過來說: er... 傾過兩句,哈!
佢:咁得啦,我地一組啦,而家有keith,我,你,仲有三個女仔,岩岩好!
小弟:哦,好吖!(心諗:keith條友on99喺o camp咩人都撩架啦)
佢:我叫chloe 吖,你呢?
小弟:我叫 wilson(中中出身既我突然爆肚諗既,心諗點解佢地個個都有英文名,講出黎仲要唔面紅架呢?)
Chloe問:你d ocamp fd呢?
小弟面有難色: 就唔岩時間,得自己一個,哈!(小弟係拖延症末期患者,reg堂時個個金睛火眼,我卻闊佬懶理)
Chloe笑笑口:總知夠人就得啦!
小弟先明白空槍上陣咁凶險,不過而家總算有班落,抹一額汗。
而chloe, 就係小弟女神。

睇感覺,都有既

樓主有冇推介 如果洗樓

喺感情台黎講,閣下鐘意咩類型?
係文呀
文呢?

睇感覺,都有既

樓主有冇推介 如果洗樓

喺感情台黎講,閣下鐘意咩類型?

後生 大波
聽你3日前
屌你3日前
咁耐都未有文
咁耐都未有文

終於星期五 今晚出文
支持好撚正文筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞