一樓一的夜與霧

671 回覆
373 Like 35 Dislike
諗起18歲果陣初初青頭仔香港叫雞,隻雞23歲結左婚生左個仔,之後約左隻返深圳玩,過夜扑野,好回味,之後依家淆底唔敢再叫返雞了

叫左一次就從良?
重點唔該
表白後,蓓蓓個態度360度轉變。
個包幫小弟搣開個膠袋,伸埋一少半出黎方便咬,吞一下,就擰開支野飲遞上黎,爽過食殘廢餐。買野食仲爭住俾錢,話做左一星期雞,手頭寬裕,知小弟仲讀緊書,都幾有心。
掃左幾間街邊檔返房,越夜越墟冚。有煎餃子,炒麵,薄餅,平到嘔屎,20蚊雞就食到好滿足,當然d毒素攤返成世人應該無超標。
個包幫小弟搣開個膠袋,伸埋一少半出黎方便咬,吞一下,就擰開支野飲遞上黎,爽過食殘廢餐。買野食仲爭住俾錢,話做左一星期雞,手頭寬裕,知小弟仲讀緊書,都幾有心。
掃左幾間街邊檔返房,越夜越墟冚。有煎餃子,炒麵,薄餅,平到嘔屎,20蚊雞就食到好滿足,當然d毒素攤返成世人應該無超標。

諗起18歲果陣初初青頭仔香港叫雞,隻雞23歲結左婚生左個仔,之後約左隻返深圳玩,過夜扑野,好回味,之後依家淆底唔敢再叫返雞了

叫左一次就從良?

叫左6,7次之後無叫了 自此無屌過女,依家心思思想叫返

叫左一次就從良?

無溝條女返黎屌

叫左一次就從良?

無溝條女返黎屌?

叫左一次就從良?

無溝條女返黎屌

毒撚
文呢
lm
半個月先講到2隻雞,十年幾時先講完

叫左一次就從良?

無溝條女返黎屌

毒撚

呢個世界無 無緣無故的毒撚,都無 無緣無故的womaniser

叫左一次就從良?

無溝條女返黎屌

毒撚

呢個世界無 無緣無故的毒撚,都無 無緣無故的womaniser

唔介意分享下睇下有無高手可以擺渡下各位毒撚

Sor 540度ok?
Reply d傻閪把撚咩
出文啦
Reply d傻閪把撚咩
出文啦

Lunch time 比同事見到就冚家拎了
出文啦好嗎
快撚d出名啦屌尻你
快撚d出名啦屌尻你

出文
留名
吃過早餐,便動身返歸。
小弟唔識路,由蓓蓓帶路。佢放慢腳步,似乎想一齊多陣,傾多陣。但小弟只想返香港,後生仔少去陌生地方,喺深圳d mp同hp陰d陰d咁跌,開始周身唔聚財。
老套d講句,雞同女朋友,性同愛,男人其實分得好清楚。同女朋友做,建基於關係既昇華,由相識,相知到相愛,由出街,拖手到做愛,感覺每天累積一點。從你初次望見佢,膽粗粗約佢出街,到解開佢胸圍一刻,你感覺到既係責任,而你㩒鐘開門上下打量決定入閘,只係覺得無左四舊,同希望今次唔好又DM。
看得出樓主多年來飽歷風霜 是個有故事的人 人不風流枉少年
加上樓主文筆細膩 感情豐富 實是好文
出文速到慢到咁真係唔掂
出文速到慢到咁真係唔掂

Sor鳩 小弟身兼兩職,只係靠撘車痾屎,趁食完飯同事去左食煙時倉促寫成 揾食艱難,星期六日打多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞