爐石戰記討論區#10 玩得爐石嘅都係精算師

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
龍牧點打一拳超人牧
4攻根本搞佢唔到

用力撞散佢d 怪既血
無血佢點變都唔會大

偷牌, 一係silence 返d 佢buff 大左血既怪
一係幫佢變大cost 再用3 cost 解
我真係唔係幾鍾意用牧師同對牧師
牧師內戰個感覺好煩膠,同要打好耐
大家係咁用發現補牌、lyra
好似打極都唔完
岩岩打龍牧,對手總共出左4張龍藥水
好彩對面鋪場過度,比我一視奉獻清左他一波先勉強嬴到
有無人同我一樣幾鍾意睇savjz 覺得佢打法幾好 而家佢直播緊副spell warrior
有無人同我一樣幾鍾意睇savjz 覺得佢打法幾好 而家佢直播緊副spell warrior

Savjz 同k神啲deck係幾易玩
Amaz個啲就.....
Pyros合唔合得過 個效果真係好撚型
BTW 爐石再咁搞真係一日差過一日
諗返起 納克個PATCH係玩得最開心
之後一直出一直跌WATT

對新手唔友善 牌組過份限制
好似玩緊卡牌版既D3 個個衝同一套裝去玩天梯

na好咩
老咪死聲獵
我反而中意黑石山
奴戰真係好過癲
(雖然個陣都係主中速德

唔好咁啦
以前強力aoe唔多
奴戰真係打得好辛苦
我反而係懷念周街dr6 dr7個時
Dr6用腦實諗到點解
Dr7係我認為作為一隻卡game,除左抽卡之外最極限既rng

當時好多人屌dr6
其實留1,2隻細怪就好快解到佢fatigue

其實秘密聖主要係靠curve out d怪
始終個陣有整裝同shield bolt呢2張神卡

本來仲想講pyros除左元素法放仲有咩會放
岩岩睇tempostorm佢post果副secret mage都會放
我真係唔係幾鍾意用牧師同對牧師
牧師內戰個感覺好煩膠,同要打好耐
大家係咁用發現補牌、lyra
好似打極都唔完

牧師由第一日已經係極煩膠架啦
多解牌多補牌
Dr six係邊張
岩岩打龍牧,對手總共出左4張龍藥水
好彩對面鋪場過度,比我一視奉獻清左他一波先勉強嬴到

你玩咩職?
除左對法/戰/牧之外,
正常都係pick 1cost 偷2攻怪, 或者龍水
Dr six係邊張

秘聖搵曬副deck d 秘密出黎果副

岩岩睇tempostorm佢post果副secret mage都會放

pyros 正呀
法師無乜佔場
呢隻又佔場又補牌
BTW 爐石再咁搞真係一日差過一日
諗返起 納克個PATCH係玩得最開心
之後一直出一直跌WATT

對新手唔友善 牌組過份限制
好似玩緊卡牌版既D3 個個衝同一套裝去玩天梯

na好咩
老咪死聲獵
我反而中意黑石山
奴戰真係好過癲
(雖然個陣都係主中速德

唔好咁啦
以前強力aoe唔多
奴戰真係打得好辛苦
我反而係懷念周街dr6 dr7個時
Dr6用腦實諗到點解
Dr7係我認為作為一隻卡game,除左抽卡之外最極限既rng

當時好多人屌dr6
其實留1,2隻細怪就好快解到佢fatigue

其實秘密聖主要係靠curve out d怪
始終個陣有整裝同shield bolt呢2張神卡

個時個個都放王牌獵人
基本上拎細怪撞一下已經開晒佢3張秘密
再拎王牌一下殺左dr6
Dr six係邊張

嘩屌

pyros 正呀
法師無乜佔場
呢隻又佔場又補牌

岩岩改版抽到整左副元素法玩
佢攞黎駁腳幾好既
但死到10費果陣其實已經好卡出唔到

改版第一張抽到就係pyros
當初仲屌左出黎
依家發覺張野其實唔錯
Dr six係邊張

嘩屌

dr7呢

玩左爐石年半 唔識呢d terms
仲有獵t9 果d都唔知

淨係知之前奴隸低費d,再屈d
Dr six係邊張

嘩屌

dr7呢

玩左爐石年半 唔識呢d terms

炸炸博士
佢777
仲有獵t9 果d都唔知

獵人t9
即係講三神?
死聲獵之後無玩獵
唔太清楚
仲有獵t9 果d都唔知

獵人t9
即係講三神?
死聲獵之後無玩獵
唔太清楚

定係king rush
屌你老母爐石
打聖,對面成場魚人得3血,魚人隊長得一血
食屍鬼全場一傷殺魚人隊長,其他魚人冇扣過血?
bug撚左呀?
新任務係競技場贏五次,幻覺幻覺幻覺
屌你老母爐石
打聖,對面成場魚人得3血,魚人隊長得一血
食屍鬼全場一傷殺魚人隊長,其他魚人冇扣過血?
bug撚左呀?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞