爐石戰記討論區#10 玩得爐石嘅都係精算師

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
80金互射
NoNeed#3588
快快快
任務有雙倍金
果然比SV逼得太緊bz要出手
任務有雙倍金

SV仲垃圾喎唔關事,不過少左人玩少左人睇就真既
係銅鑼灣食飯見到amaz

有無攞簽名

之前睇佢直播佢話佢住灣仔我有ff過係香港撞到佢要同佢影相
不過最後冇
但偷望到佢手機睇緊mtg d卡

係邊間餐廳見到

我都想撞到amaz啊

amaz 宜家玩返magic 有次比賽同佢同場過
下次影相share下

咁佢仲有冇玩爐石
係銅鑼灣食飯見到amaz

有無攞簽名

之前睇佢直播佢話佢住灣仔我有ff過係香港撞到佢要同佢影相
不過最後冇
但偷望到佢手機睇緊mtg d卡

係邊間餐廳見到

我都想撞到amaz啊

amaz 宜家玩返magic 有次比賽同佢同場過
下次影相share下

咁佢仲有冇玩爐石

佢晚晚仲有開台
任務有雙倍金

雙倍金?
任務有雙倍金

少咗好多實況主係真既 好心bz就降低啲個新手入門門檻啦 送多啲卡包 吸引多啲人
任務有雙倍金

少咗好多實況主係真既 好心bz就降低啲個新手入門門檻啦 送多啲卡包 吸引多啲人

佢自己都知宜家ladder出左好大問題
極大堆人留係15-20唔願上, 高端玩家每個月要grind一大輪先上到legend
爬梯變得無乜意思又重覆, ladder一定要執
卡包其實keep住肯玩都唔會缺, 問題係點keep住班人玩, 玩法上面都應該搞下啦
獎勵都應該多元化一D啦, 每個月D濕9卡背根本垃圾黎
任務有雙倍金

極大堆人留係15-20唔願上, 高端玩家每個月要grind一大輪先上到legend
卡包其實keep住肯玩都唔會缺, 問題係點keep住班人玩, 玩法上面都應該搞下啦

上班族我真係冇咁多時間坐係到個個月爬
星期六日我係屋企打下ps4唔好
依家出面好多game都唔會天梯一個月重置一次差唔多由頭爬過咁辛苦
任務有雙倍金

雙倍金?

https://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20720846/it-is-never-too-soon-for-the-midsummer-fire-festival-7-4-2017

抽到友誼任咪fatfat
同人互換有320金
任務有雙倍金

依家出面好多game都唔會天梯一個月重置一次差唔多由頭爬過咁辛苦

係ON撚79
任務有雙倍金

其實真係好撚on9
得一個月時間爬梯,上到咁上下已經好難爬上去
一個唔覺意上到rank1,2又重新黎過
依家我都係個個月上到15拎張金卡精良算
打工仔有撚咁多時間咩
你話每季重置一次都好d,獎勵卡就每個月都照送
隻game獎勵還好
係唔鍾意大家啲牌咁似
玩得多會悶
用秘密法有時見啲人估錯秘密真係好爽
聖騎成日劍龍騎術加俾法術扭曲者
美服80金互換 Dantex#1595

好爽

利申:秘密法

好爽

秘密法成日玩到無手牌
亞服80金互射
NoNeed#3588
快快快
每季上15就算,根本無動力打上去
美服交換80g
#3735 Blaster
解左金賊quest 就nerf 琴日解左個100金任 今日出double金

好爽

秘密法成日玩到無手牌

麥迪文法冇翻存空間啦
有無人160金互換

AlkaSetzer #4126
其實d人已經唔課
就快出新expansion竟然俾人儲金係咩事
就快4000金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞