爐石戰記討論區#10 玩得爐石嘅都係精算師

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
https://youtu.be/jmzvGNUv-4k

是咪活躍玩家數大跌,要出呢啲嘢救亡

屌一早應該要啦
成日呢頭合完戈頭又抽返張一樣

一早要啦
今年唔知點解係咁抽橙
但之前果幾年
我玩咁耐淨係抽過一橙

講開又係,今年中傳機率好似大左
我上個月試過連續兩次大亂鬥卡包都中傳
不過兩張都係廢丁

我尋日果包都中左
仲要金傳 但廢卡

自選傳仲唔夠咩
其實今期arena賊聖法tier 1,薩獵都tier1.5,唔駛一定玩聖

因為連登仔呼籲叫人唔好課
肥ben要出招

而家直播主觀看人數直線下跌,其他卡game競爭者又上緊,基本上問親10個玩爐石既人9個都叫人唔好課

因為連登仔呼籲叫人唔好課
肥ben要出招

而家直播主觀看人數直線下跌,其他卡game競爭者又上緊,基本上問親10個玩爐石既人9個都叫人唔好課

爐石快D死
無左大法一定唔會課
其實今期arena賊聖法tier 1,薩獵都tier1.5,唔駛一定玩聖

玩左年半爐石,剛剛用聖拎左第一次十二勝,情意結

法賊成日都揀,成日都慘敗

剛剛玩完戰,三勝

剛剛玩完戰,三勝

arena黎講 聖啲buff卡好撚屈機 淨講6cost個張+2/+6 +死聲 你slience/改唔到佢已經被佢滾雪球屈落去
亞服80金互射
CzStraND#3782

剛剛玩完戰,三勝

arena黎講 聖啲buff卡好撚屈機 淨講6cost個張+2/+6 +死聲 你slience/改唔到佢已經被佢滾雪球屈落去

真 我之前副牌有3張
擺落兵仔到都屈機
依家arena仲有冇新卡出現機率大啲依樣野?

秘密法巴打覺得咩deck最難打 最好幾乎必敗
on撚9
野獸德T1飯啓動出隻588
T5又出另一隻
T6雙野獸+2+2加天生技收頭
驚已del
你玩埋我個份
on撚9
野獸德T1雙啓動出隻588
T5又出另一隻
T6雙野獸+2+2加天生技收頭
驚已del
你玩埋我個份

剛剛玩完戰,三勝

唔好用戰,今期d卡太廢
秘密法巴打覺得咩deck最難打 最好幾乎必敗

控制卡組

翠玉德 大機會輸
龍牧 大機會輸
任戰 剛剛好彩贏到,2張2費發現法術都拎到火球,又鋪到兩個學徒,加埋自己張火球,一野屌爆佢
亞服80金互射

add咗
到最後咪又係叫人課
人地幾十包幾十包咁送
爐石d活動拎佢幾包卡都好似攞佢命咁
亞服80金互射

add咗

已射啦
無左大法一定唔會課

無左大法拿?

上次出新包PRE ODRER果陣已經無
卡左幾日r5 終於上r4 但一個7連敗即刻無番哂d星 好撚無癮
玩shadowverse好過

呢兩個禮拜送咗幾十包
有無人有睇比賽
Toast 用副任務無限火球法直落三局反cup Kolento
玩shadowverse好過

呢兩個禮拜送咗幾十包

中傳就係姐
副副同種三傳起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞