爐石戰記討論區#10 玩得爐石嘅都係精算師

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
呢個禮拜靜左咁多
版本尾 正常

轉晒會(好似係

如果係sv其實都係貪新鮮,玩落仲快悶過hs
亞服80金任交換
kevinleifiel#3632
連打五場法
輸撚晒
連打五場法
輸撚晒

用咩打?
連打五場法
輸撚晒

用咩打?

癲狗德
呢個禮拜靜左咁多
版本尾 正常

轉晒會(好似係

但係fun deck多過hearthstone
呢個禮拜靜左咁多
版本尾 正常

轉晒會(好似係

但係fun deck多過hearthstone

我唔鍾意sv 太少血
爐石fun deck唔會少啦,任務已經一堆(德,薩,術,獵,聖),
之後傳統fun又有憤怒聖,棄暗投明,死聲牧,巨人法~
再想fun d仲可以去開放玩tim
亞服80金任交換
joek#3928
屌,秘密法上月升到r3

用同一副,由月頭開始爬到依家都係得14,剛剛連輸到15冇星
屌,秘密法上月升到r3

上個月我都係上到r3 到今時今日仲卡係r12,13
屌,秘密法上月升到r3

其實我覺得爬梯根本係運氣,認真就輸了
屌,秘密法上月升到r3

就等緊段連勝
收ac 200hkd
有意放既講下有咩牌
上個月獵人輕鬆r5,依家用嚐血薩卡r14 。牧師真心無解
屌你老母今日輸左差唔多十場競技

有兩次係零勝

我唔認為自己出牌選擇好差,話晒剛剛先玩左次十二勝

屌你老母
新手想問點先可以開篇章開快d
日日做任都開得好慢
新手想問點先可以開篇章開快d
日日做任都開得好慢

課金
屌,秘密法上月升到r3

有幾位巴打覺得天梯只有技術, 無運氣成份架
岩岩用jade 德sm 冰法同control 法
報復社會, 好爽
我要聖呀屌

玩左三次競都冇得揀聖
是旦抄副牌都上到r5啦
其實blizzard 唔比人買wild pack 真正目的 係咪唔想啲人玩wild 咁先賺多啲錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞