爐石戰記討論區#10 玩得爐石嘅都係精算師

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有無人有睇比賽
Toast 用副任務無限火球法直落三局反cup Kolento

Wild 成日有啲奇怪戰法打
啱打r3有副法追
用222死聲戀童666同10 10 10嗰張傳說
配恩若司、複製
再夾Reno 冰霜
打到最後,超碼打左三張恩若司
每次復活一堆唔同形態鳳凰
之後佢仲要成手鳳凰
好彩啲鳳凰冇乜性價比
用10費落10 10 10俾人斬殺仲大傷
Wild 成日有啲奇怪戰法打
啱打r3有副法
用222死聲666同10 10 10嗰張傳說
配恩若司、複製
再夾Reno 冰霜
打到最後,超碼打左三張恩若司
每次復活一堆唔同形態鳳凰
之後佢仲要成手鳳凰
好彩啲鳳凰冇乜性價比
用10費落10 10 10俾人斬殺仲大傷
秘密法全部秘密沉底
80金互換 有意加好友

ID:相逢恨太晚#4326
有無人有睇比賽
Toast 用副任務無限火球法直落三局反cup Kolento

張yogg放左係到裝飾
有無人有睇比賽

張yogg放左係到裝飾

toast: we only win with RNG
有無人有睇比賽

張yogg放左係到裝飾

toast: we only win with RNG

其實rd3 個下misplay都幾嚴重
80金互換 有意加好友

ID:相逢恨太晚#4326

我都有依個任

ID Nightcore#4757
added
卡咗兩日r1,玩任務戰戰就狂撞任務賊,Jade德,玩任務賊就狂撞海盗戰,瘋狗德,玩中速獵就狂撞牧師,任務戰
完全好似包剪揼咁
亞服冇促銷?
又係我,終於抽到聖

兩張金兩張劍龍,好似好勁

又係我,終於抽到聖

你覺得幾win
又係我,終於抽到聖

你覺得幾win

冇得預 不過呢兩張傳都ok 啦
卡咗兩日r1,玩任務戰戰就狂撞任務賊,Jade德,玩任務賊就狂撞海盗戰,瘋狗德,玩中速獵就狂撞牧師,任務戰
完全好似包剪揼咁

屌我都係,已經卡左3日r2
又係我,終於抽到聖

你覺得幾win

玩得多arena就會發現要輸ge點都係輸
因為分分鐘會撞到d勁過你副deck ge人
又係我,終於抽到聖

你覺得幾win

第一場輕鬆勝,冇卡手全程㩒住對面個牧黎攻,佢冇得出牌咁

次次競技第一場都屈住贏,跟住輸到仆街
又係我,終於抽到聖

你覺得幾win

根本on curve咁抽無得輸
所以話要贏ge,比副好廢ge deck你都可以贏
要輸ge,下下卡到你仆街點都輸
Rng stone
有冇人有睇比賽,負碌到
又係我,終於抽到聖

你覺得幾win

根本on curve咁抽無得輸
所以話要贏ge,比副好廢ge deck你都可以贏
要輸ge,下下卡到你仆街點都輸
Rng stone

有冇人有睇比賽,負碌到

Pavel天選之人 rng之王mage
不過最後game4 thijs個turn好似都自己預錯左,應該用kc破counter spell再用unleash清board,咁就岩岩好贏,好似係
有冇人有睇比賽,負碌到

Pavel天選之人 rng之王mage
不過最後game4 thijs個turn好似都自己預錯左,應該用kc破counter spell再用unleash清board,咁就岩岩好贏,好似係

又有海拉希爾
場比賽好多都好好睇 將RNG發揮到極置
不過因為呢d比人屌打/輸個堆真係好撚慘

呢一場已經係 yogg

呢一場已經係 yogg

人品法 笑死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞