爐石戰記討論區#10 玩得爐石嘅都係精算師

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
nerf鳩任賊岩架啦
個大亂鬥又係刷錢用

牧師心爆極快一場

派奇應該快啲?不過好易counter

pirate hunter

玩armorsmith 好似會頂到 同埋Counter 其他counter deck
術士除左動物園仲有咩好玩?
術士除左動物園仲有咩好玩?

里諾wild
個大亂鬥又係刷錢用

牧師心爆極快一場

玩armorsmith 好似會頂到 同埋Counter 其他counter deck

係頂到 牧張1費回4血 戰士527都counter
anyone want free 80? #3848
anyone want free 80? #3848

I want gold
waik#3180
個大亂鬥又係刷錢用

牧師心爆極快一場

527出唔出得切
個大亂鬥又係刷錢用

牧師心爆極快一場

聖騎禁咒治療 終極counter
個大亂鬥又係刷錢用

牧師心爆極快一場

527出唔出得切

得 先後手都係剩8血
有冇人可以比我觀戰 80 coins

80係同人打喎 freeskin369 #4765

80係同人打喎 freeskin369 #4765

觀戰既話都ok 刷緊錢
魚人聖真係tier1? 玩左中速幾場,除左食到jade druid,打快攻劣勢(好睇前期抽唔抽到魚人)。覺得佢抽牌能力低,一比人食左前期節奏就冇咩翻身機會,打控制又唔太比到壓力對面。好似快攻魚人聖會好d(但我冇魚忍)

玩中速聖食翠德
我反而覺得聖騎呢個meta除左德之外冇咩天敵
Btw中速家下都要落魚忍

利申今季淨係用一副中速聖打到r3停手
痴撚線 同個日本仔係到鬥磨
魚人聖真係tier1? 玩左中速幾場,除左食到jade druid,打快攻劣勢(好睇前期抽唔抽到魚人)。覺得佢抽牌能力低,一比人食左前期節奏就冇咩翻身機會,打控制又唔太比到壓力對面。好似快攻魚人聖會好d(但我冇魚忍)

玩中速聖食翠德
我反而覺得聖騎呢個meta除左德之外冇咩天敵
Btw中速家下都要落魚忍

利申今季淨係用一副中速聖打到r3停手

聖騎好貴。最多金卡,最唔齊
聖今期第一毒瘤啵
賊張任改左係唔係可以原價拆

快攻魚人聖 呢家應該係好啲 比賽出場率都高過中速魚人聖
次撚次都係差一rd收頭俾對面法師發現張8費炎爆
點解會有on9仔係大亂鬥用派奇俾人捉到counter仲要死唔投降+玩燒線
點解會有on9仔係大亂鬥用派奇俾人捉到counter仲要死唔投降+玩燒線

我用J德對面補血牧都係啦
明知我唔會爆牌,佢係都要磨到疲勞先肯收手
痴線玩左成半個鐘

Btw,草起d亂鬥卡包等改版先一次開

痴線玩左成半個鐘

補血牧無怪落地點贏 點都會用晒斷牌架 唔係咩
Brawl=心靈震爆

痴線玩左成半個鐘

補血牧無怪落地點贏 點都會用晒斷牌架 唔係咩

係,明知輸硬都要死磨到自已疲勞,另外戈8張有怪佢都唔敢出,一出俾我換怪又養到隻翠大一大
垃圾韓狗唔想輸真係同係磨足半個鐘痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞