爐石戰記討論區#10 玩得爐石嘅都係精算師

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
亞服
AlkaSetzer#4126
交換80金任
中速聖而加真係冇魚忍唔得?冇又唔想合
用緊上季果副中速聖,前幾日上左r5到而加仲卡緊

中速聖最緊要係咩?!
緊係未日啦
如果可以我想入多兩張

放末日既唔係控制聖咩?
中速好似唔放末日

照落黎清薩滿
認真喇
睇你玩落館長同848個種中速遍慢概
定落魚人雜碎同衝鋒魚人個種中速偏快
偏快個隻概話忍者概重要性ok高
始終冇咩補hand手段
好靠佢拉隊長加衝鋒魚人 加恐龍打一波

我覺得兩種魚人聖都需要有魚忍 佢係一張可以直接幫你贏一場game 既卡
同埋想問下依家有咩牌組易爬分

是咁的 我係爐石岩岩出果陣就玩緊 以前用秘密聖 土豪戰 監工戰 打頭薩等等都打過上R3 但跟住棄左game(因為悶悶地)

最近又玩返 多左好多新野 又任務卡 又種菜 又演化咁
我依家個腦仲停留係銀白聯賽
變左依家完全唔識玩 卡左係R16
有冇人可以拯救我

任務賊 任務戰 一副打慢 一副打快
美服80#3355
今次Arena副deck好正
同埋想問下依家有咩牌組易爬分

是咁的 我係爐石岩岩出果陣就玩緊 以前用秘密聖 土豪戰 監工戰 打頭薩等等都打過上R3 但跟住棄左game(因為悶悶地)

最近又玩返 多左好多新野 又任務卡 又種菜 又演化咁
我依家個腦仲停留係銀白聯賽
變左依家完全唔識玩 卡左係R16
有冇人可以拯救我

任務賊 任務戰 一副打慢 一副打快
唔該哂你
魚人聖隻4/5/4恐龍真係好嘔心,本身4/5/4體質已經唔差,加埋聖既鋪場速度通常出得都有兩隻魚人喺到,一 adapt 加三攻已經係6charge damage,仲可以三揀一,個人覺得仲屈過魚忍,起碼佢有得落兩張
魚人聖隻4/5/4恐龍真係好嘔心,本身4/5/4體質已經唔差,加埋聖既鋪場速度通常出得都有兩隻魚人喺到,一 adapt 加三攻已經係6charge damage,仲可以三揀一,個人覺得仲屈過魚忍,起碼佢有得落兩張

係勁過魚忍
433自製法術抵唔抵合?
本身有555天生技0cost個張
見人玩單張牧都幾勁
見人玩單張牧都幾勁

reno仲係到就要合 冇就算啦 合出黎張spells又唔係咁逆天
見人玩單張牧都幾勁

reno仲係到就要合 冇就算啦 合出黎張spells又唔係咁逆天

標準無reno啦
見人玩單張牧都幾勁

標準無reno啦
亞服
AlkaSetzer#4126
交換80金任

推下先
今次Arena副deck好正

尋日打左一副3張變10/10
痴撚線

好彩留左成手解牌

最後fatigue 嬴左
見人玩單張牧都幾勁

標準無reno啦

法師想補血
玩死聲仲好

433 而家基本上得mage 會落
見人玩單張牧都幾勁

標準無reno啦

師想補血
玩死聲仲好

433 而家基本上得mage 會落
亞服80金交換
勇者大人#4813
呢個禮拜靜左咁多
呢個禮拜靜左咁多
版本尾 正常
亞服80金交換
勇者大人#4813

AlkaSetzer #4126 added
呢個禮拜靜左咁多
版本尾 正常

轉晒會(好似係
499/500 差一場金頭
屌你老尾連輸12鋪

有無咁撚on9 呀

係勁過魚忍

打聖騎就係要搏起手3張解場
呢個禮拜靜左咁多

meta都定晒型,黎黎去去都個幾副已經對到悶,已經開始等改版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞