英國生活雜談/攻略/你問我答 (含資料整合) (6)

1001 回覆
49 Like 0 Dislike
係咁,好正常
我無記錯枝嘢有5%甲醇同甘油

邊個教個加水喉水咁癡線酒精開稀最好用蒸餾水,就算冇都唔好直接水喉水
邊間超市
動機就明顯係呃錢,手法就我都想知
isopropyl alcohol 加水喉水會點
sainsbury’s
樓主,我想同你講聲多謝。

擒晚我睇咗你啲資料,好有心機同啲資訊好全面。

感謝你嘅努力同時間
我覺得都幾值得試下佢,有無手足俾人呃左分享下。最近好多呢d agent
想問下如果香港一直保留部份錢供養家人,一直唔匯入英國,當中即使產生利息亦都不超過一年資產增值免稅額,是否可以? 這算是Clean Capital嗎?

另外,若他日有需要匯入英國,算不算Clean Capital?還是要交稅? thx🙏🏻
$1都唔收巴打你做善事?
你advertise 一項服務但係又唔肯公開講嗰項服務嘅內容或者過程,就連自己嘅職業都隱瞞,只係以個結果做招來,你叫人地點信你呀
咩agent 先得架,我都廢事問你公司名
多謝支持
有啲咩想我分享隨時可以講,我得閒就會寫
咁你公司係善堂, 唔收錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞