瑞典exchange即問即答

976 回覆
133 Like 12 Dislike
我應該記錯 上面有巴打講左係比去前三個月既statement佢
visa係簽證,用黎批准你去瑞典
影相打指摸既係居留證resident permit card
有visa之後再過去瑞典整張permit
要等架,隻隻visa都唔同
移民局個網話study visa係等2-3個月
https://www.migrationsverket.se/English/Contact-us/Time-to-a-decision.html
有冇人嚟緊sem b 會去北部exchange?
大鑊 我12月尾要走啱啱先交咗申請(前幾日先收到入學通知書)
讀書可能Malmo
我想問一問
之前因為我計劃左去exchange
所以一直用自由鳥 (諗住去exchange嗰陣可以即時cut咗佢,唔洗白比月費)
但係我見到好多人話去到瑞典 因為要成日簽卡 所以要留返個電話號碼接收香港嘅sms
呢個情況下 其實我係咪都應該上台 每個月照比月費去keep番收海外sms既功能?

好亂感激!!!!
感謝
係 去到機場先搵便利店買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞