瑞典exchange即問即答

976 回覆
133 Like 12 Dislike
買芬航?咁你係到左埗先買回程?
臨走先買回程原因上面講過
我都好掛住 更掛住既係嗰陣時既無憂無慮
Kalmar 好正
可以試下講 度媽賣 打招呼咁解
+1 本身想早啲聖誕節就飛 不過應該整唔切了
想問吓咁多位去瑞典exchange係用咩卡或者點處理交易
因為我得一張恒生嘅學生信用卡,但係見上面都有巴打話用學生卡,所以想知可以一張走天下定其實有其他卡,如果有其他嘅話有無邊張好啲同埋而家先申請趕唔趕得切?
同埋想知用信用卡應該點樣找數,因為申請visa佢要有餘額證明,定係其實應該係申請返户口嘅debit card?
多謝各位 可能啲問題好on9但係真係唔熟呢方面
話說小妹收到acceptance letter confirm 咗黎緊springsem去瑞典exchange半年 但係申請resident visa 嘅時候 contact 嘅領事館 無咗香港領事館 想知點算 但係又有人keep住去瑞典 佢旅行都去到矛理由exchange佢唔到🥲🥲

心急人上
話說小妹收到acceptance letter confirm 咗黎緊springsem去瑞典exchange半年 但係申請resident visa 嘅時候 contact 嘅領事館 無咗香港領事館 想知點算 但係又有人keep住去瑞典 佢旅行都去到矛理由exchange去唔到🥲🥲

心急人上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞