“真”高質電器傢俱討論(20),下次尾門開新post

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
睇完實物,我入左手。
但上網搵到既都係如清咁講廣告成份好重。
同一個account另外有條片,試晒高中低價,好犀利
65 吋電視上牆,買咩架好?
細雪櫃邊款好?
SAMSUNG RT22M4033S9
HITACHI RS28KPH
Panasonic NR-BB251QS
呢到有冇人用油壓床?有冇咩牌子可以推薦?
咁...都係三叔
依個channel真係做論文咁
痴屎
同埋你望落去唔係‘令’面
其實電子鎖 係高質post 同出面電子鎖都討論過不下數10次

每一把鎖都有佢好同唔好地方
真係睇下你想要d咩
無話邊到隻最好
三叔 + 菲利蒲 顏值高
三星鎖去返PLC度買定其他地方買都得
有關PLC電子門鎖保養詳情:

如經PLC技術人員上門安裝電子門鎖/ 大門鎖,客人首年可享免人工及零件費之上門維修服務。而次年起,客人可選擇由PLC技術人員上門進行檢查,而技術人員出勤費用為HK$400,偏遠地區需加HK$150*。

如客人從PLC合資格經銷商購買PLC行貨電子門鎖,但不經PLC技術人員進行安裝。日後如需要上門檢查或維修服務,則需支付HK$400技術人員出勤費用,偏遠地區需加HK$150。*

最後﹐如客人購買的電子門鎖不是PLC行貨,恕未能提供安裝及上門檢查或維修服務。

講到尾

我自己覺得行貨係必須的
但如果plc 買同 街買行貨價錢相差超過$400

我會係街買
反正上門一次收$400
博佢第一年最多壞一次
德馬買左Hansgrohe Crometta雨淋 同Focus廚房廁所水龍頭

等新屋裝修
師兄crometta 買連thermostat?
定single handle mixer

如果本身TGC個爐都有得set溫度
個thermostat仲有無用
想問問大家浴屏用邊個牌子
有無巴打用過eagle shower
Single Handle Mixer連普通浴缸龍頭
新居屋唔爆廁要分開兩舊買

而且budget所限
我買完連運費岩岩夠
師兄crometta 買連thermostat?
定single handle mixer

如果本身TGC個爐都有得set溫度
個thermostat仲有無用
Diverter連普通浴缸龍頭
新居屋唔爆廁要分開兩舊買

而且budget所限
我買完連運費岩岩夠

屌無睇清楚 答錯左
睇黎Crometta套雨淋瘡水多套 croma e/s花灑做後備
我德馬買連運費比香港買平2千五倒
我都係德馬買完 唔知仲有咩配件要買
睇下幾時收貨拎去問裝修師傅
我買果d係香港見有同一款先敢買
希望無買錯
用緊
正正常常無咩特別
好似價幾貴
冇咩特別,但用料靚?
用咗ddshower差不多一年,冇投訴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞